2777
2789
عنوان

حکم تجاوز

149 بازدید | 5 پست

عزیزان حکمی که من گفتم حکم ایت الله مهدی هادوی تهرانیه.من نه نظر شخصیم اینه نه موافقم فقط جواب سوالو دادم..شماهم قبل مخالفت وگفتن اینکه دارم دروغ میگم یه تحقیق بکنین..مرسی ممنون

می‌خوردن و شادبودن، آیینِ من است....فارغ‌بودن ز کفر و دین، دینِ من است(خیام)

چرا امروز همه درباره ی تجاوز حرف میزنن؟

استارتر اونیکه بهت میگه دروغ میگی اول به خودش بگه و روخودش کار کنه که دروغ نگه بعد برای مردم نسخه بپیچه

دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره 😎😄اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن سرزمین بزرگان و شریفان ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا معتقد نیستم حجابم ندارم مروج دین وایناهم نیستم اسی سوال کرد من جوابشو دادم ...یه دسته منو فحش کشیدن که حکم دروغ میگی یه دسته دیگه فحش کشیدن که انگارخودم بااین حرف موافقم...

چرا امروز همه درباره ی تجاوز حرف میزنن؟استارتر اونیکه بهت میگه درپغ میگی اول به خودش بگه و روخودش کا ...

انگار تقصیرمنه حکم اینه////

انگار تقصیرمنه حکم اینه////

بی محلی کن

دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره 😎😄اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن سرزمین بزرگان و شریفان ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله