2777
2789
عنوان

سیگار

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 46 پست
بببین یه دفع ترکش نکن یه نخ بعد صبحانه یه نخم بعد صبحانه یه نخم بعدنهار یه نخم هم بعد ظهر یکیم شب ...

امروز ناشتا کشیدم تا الان ولی بیشتر از دو ساعت که میشه نمیکشم حالم خیلی بد میشه الان ضربانم رو ۱۲۰عه و مغزم داره میترکه

امروز ناشتا کشیدم تا الان ولی بیشتر از دو ساعت که میشه نمیکشم حالم خیلی بد میشه الان ضربانم رو ۱۲۰عه ...

به خودت تلقین نکن  ببینم درکت میکنم اما داری بزرگش میکنی منم چند سالی همدرد تو بودم.... البته معتاد قلیون بودم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خودت تلقین نکن ببینم درکت میکنم اما داری بزرگش میکنی منم چند سالی همدرد تو بودم.... البته معتاد ...

چجوری ترک کردین؟ من کمم که میکنم تو دوران قاعدگی نمیتونم تحمل کنم دوباره زیاد میشه 

اواو جا دارم تر منی کهحالا من ازغم وغصه و مرگ عزیزان... اماتوووووچرا گلم

ای بابا خدا رحمتشون کنه والا تازه رفته بودم راهنمایی از مدرسه اومدیم بیرون سر کل کل با دوستام گرفتیم هر کدوم یه نخ کشیدیم خوشم اومد اوایل هفته ای یکی دو نخ بود بعد به مرور زیاد شد 

الان ترک کردین؟

منم تفریحی شروع شد ولی الان روزی یه پاکت میکشم نکشم حالم بد میشه هیچ کاری نمیتونم بکنم

نه عزیزم ایطور درست نیست یهو نمیشه قطعش کنی ، ولی سعی کن کم کم ترکش کنی خیلیا ترک کردن سیگار کشیدن رو.

لب بر لبُ سَر بَر سرُآغوشِ تُ اِی یار /  رویایِ مَنِه عاشِقِ دیوآنهِ هَمین اَست.

ای بابا خدا رحمتشون کنه والا تازه رفته بودم راهنمایی از مدرسه اومدیم بیرون سر کل کل با دوستام گرفتیم ...

ببه من ترک کردم    دخترقشنگم بزارکنار   همون روشی که بهت گفتم وبرات نوشتم عالیه

[QUOTE=399355098]کمم که میکنم با کوچیکترین عاملی دوباره زیاد میشه[/QUOزیاد فکر میکنی؟

دلم تنگ روزهای شیرینیه ک دوسداشتم باهاشون خاطره بسازم ...ولی فقط درد دل شدن...دل بیچاره ی ما ک چ انتظاراتی داره🥀