2777
2789
عنوان

لباسای شوهر

312 بازدید | 17 پست

بچه ها من تقریبا همه لباس های شوهرمو میپوشم 🎠🙂

چقدر این زیر پوشاشون خنکه🙂

تازگیا هودی و جاکتش رو هم میپوشم 🙂

شلوار لی هم مشترکه🙂🤣😐

پیراهناشم میپوشم ولی الان دیگه تنگ شدن برام حاملم

بدش میادا ولی خیلی خوبنننن🙂🤣🎠

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لباسای همسرم برای من دو سایز بزرگه 

مطرب عشق عجب ساز و نوایی دارد 💖نقش هر نغمه که زد راه بجایی دارد💖 عالم از ناله عشاق مبادا خالی 💗که خوش آهنگ و فرح بخش هوایی دارد 💗 پیر دردی کش ما گرچه ندارد زر و زور💕 خوش عطابخش و خطاپوش خدایی دارد❤🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

چطوری دور کمرتون یکی🤣

اون لاغره  منم کمربند خودشو میپوشم 

ولی الان حامله دیگه نمیپوشم

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

منم همینطور خودشم خیلی خوشش میاد کیف میکنه لباساشو میپوشم🤣جوری ک چ خودم چ خونوادش براش هدیه لباس بخرن میگه اول فاطی بپوشه تستش کنه بعد

وقتی میرم خونشون یوقت لباس نمیبرم لباسای مجردیش و نوجوانیشو ک اونجاستو میپوشم یعنی فقط شورتشو نمیپوشم🤣

کلام شد گلوله باران🖤به خون کشیده شد خیابان🥀ولی کلام آخر این شد که جان من فدای ایران❤️

لباسای همسرم برای من دو سایز بزرگه

واسه من همشون اندازن🤣

واسه من همشون اندازن🤣

پایدار و خوشبخت ترین باشین 💕💕

مطرب عشق عجب ساز و نوایی دارد 💖نقش هر نغمه که زد راه بجایی دارد💖 عالم از ناله عشاق مبادا خالی 💗که خوش آهنگ و فرح بخش هوایی دارد 💗 پیر دردی کش ما گرچه ندارد زر و زور💕 خوش عطابخش و خطاپوش خدایی دارد❤🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

منم همینطور خودشم خیلی خوشش میاد کیف میکنه لباساشو میپوشم🤣جوری ک چ خودم چ خونوادش براش هدیه لباس بخ ...

ما نامزدم بودیم رفتیم خونشو لباسای خودشو داد بپوشم

ما نامزدم بودیم رفتیم خونشو لباسای خودشو داد بپوشم

منم دوران دوستیم میپوشیدم یعنی میاوردم خونه لباساشو تااین حد🤣

کلام شد گلوله باران🖤به خون کشیده شد خیابان🥀ولی کلام آخر این شد که جان من فدای ایران❤️

شلواررررش چطو اندازت میشهههه 🤕

ببین اون لاغره اندازم میشه