2777
2789
عنوان

نمیتونم نوجوونارو تحمل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1894 بازدید | 112 پست

من عاشق دهه نودی ها هستم

خیلی باحالن خیلی خوبن فقط کافیه دل به دلشون بدی

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا حضرت عباس🥸😷اینارو بهت گفته یا خودت فهمیدی؟🤯

خودش تعریف می‌کنه... وگرنه منو چه به این حرفا🥸

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭 

خب عزیزم اگه یه رفیق ناباب ذهنشو خراب کرد یه رفیق خوبم میتونه ذهنشو برگردونه نوجوون ذهنش کاملا منعطف ...

مدرسش عالیه.‌رتبه یک منطقه هست. خصوصیه . کل کلاس  ۹ نفره.

یه نخاله توشون هست که تلفنی ارتباط گرفته. نمیدونم چه غلطی کنم😭😭😭😭

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
قبلا ها یه گرایش به پول بودالان به حیوان بودن به اشیا به اسمون به زمین به همه چی گرایش دارن

به آب به نر به ماده به کمد به سوراخ دیوار

به آجر به مقعد مرغ 

به پشکل گوسفند 

به پریز برق 

به گونی برنج 

به کیف 

به پا 

به دست

به درخت 

به چوب

به شاخه

به روغن زیتون

آدم میمونه چی بگه :///

کاش با آب اشک چشممون آتیشت رو خاموش کنیم که ما بچه هات هرچقدر هیچی نداریم اندازه یه خلیج گریه داریم ما که سوختیم و نساختیم به امیده روزی که همه باهم بسازیم :(

چرا نمیفهمم😂اکسم دارن یعنی؟

آره دیگه... اکسای مشابه با گرایشات خودشون🥸

خیلی روابطشون پیچیدست واقعا...

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭 

ما دوستشون نداریم چون درکشون نمیکنیم 

ولی من خیلی از ویژگی هاشون را تحسین میکنم 

اینکه خیلی مدعی و دنبال حقشونن 

اینکه دوست ندارن قربانی شرایط باشن خیلی دنبال هدف و برنامه ریزی ن 

و اینکه تحلیل گر و استدلالی هستن هر چیزی را همینطور باور نمیکنن 

و قلبا خیلی نگرانشونم در فشار روانی و شرایط اجتماعی عجیبی پر از تناقض دارن بزرگ میشن 

ببینین جامعه چجوریه گوشی دستشون چی میگه عقاید پدر و مادرشون چیه بین این همه تناقض ارامش داشتن سخته