یه دوست نازیمون پزشکی قبول شد وداره مشاوره میده به بچه ها..یه عزیزی بااصرار براینکه اسی کارشاخی نکرده و پزشکی قبول شدن راحته نشسته ومیگه سهمیه ازگلوش مثل هلو پایین میره..احترام شهدا ورزمندگان تاابد به جاست ولی حتی همون ها وقتی میرفتن کمترین حقوق و مزایاروقبول میکردن چون منتی برسر کسی تو این ملت نمیزاشتن..هیچ رزمنده ای نرفت که بچش بشینه تلاش بقیه رومسخره کنه وبگه معلومه من که سهمیه دارم بایدحقتوبخورم..این ارمان ومکتب هیچ رزمنده ای نیست..شما بااین حرفاتون شهداروشرمنده میکنین)))
میخوردن و شادبودن، آیینِ من است....فارغبودن ز کفر و دین، دینِ من است(خیام)
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
آره خب ورزشکارا کلا فرق داره با پزشکی . اما برای من مهم نشد .چون میگم کاش طوری بود که هر کس دلش ...
اون پردیس خودش بدبختی شدبرای ماکنکوریا...چون نرخ شهریه بالاست مثلا من به شخصه رتبه شم بیارم نمیتونم برم بعد جای من که پولشوندارم یکی با رتبه بیشتر که پولداره میتونه بره
میخوردن و شادبودن، آیینِ من است....فارغبودن ز کفر و دین، دینِ من است(خیام)