2777
2789
عنوان

سهمیه

88 بازدید | 11 پست

یه دوست نازیمون پزشکی قبول شد وداره مشاوره میده به بچه ها..یه عزیزی بااصرار براینکه اسی کارشاخی نکرده و پزشکی قبول شدن راحته نشسته ومیگه سهمیه ازگلوش مثل هلو پایین میره..احترام شهدا ورزمندگان تاابد به جاست ولی حتی همون ها وقتی میرفتن کمترین حقوق و مزایاروقبول میکردن چون منتی برسر کسی تو این ملت نمیزاشتن..هیچ رزمنده ای نرفت که بچش بشینه تلاش بقیه رومسخره کنه وبگه معلومه من که سهمیه دارم بایدحقتوبخورم..این ارمان ومکتب هیچ رزمنده ای نیست..شما بااین حرفاتون شهداروشرمنده میکنین)))

می‌خوردن و شادبودن، آیینِ من است....فارغ‌بودن ز کفر و دین، دینِ من است(خیام)

بعد  باباهای ما هم جبهه بودن سالها . سهمیه  نداشتیم موقع کنکور ‌ فقط جانبازا و شهدا 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد باباهای ما هم جبهه بودن سالها . سهمیه نداشتیم موقع کنکور ‌ فقط جانبازا و شهدا

شهدا عزیزن ولی اینکار مثل همون دادن سهمیه پزشکی به مبینانعمت زاده بود..هرتلاشی مستحق پاداشیه که حق کس دیگری رو ضایع نکنه)

بعد باباهای ما هم جبهه بودن سالها . سهمیه نداشتیم موقع کنکور ‌ فقط جانبازا و شهدا

اجرشماوپدرتون باخداست خواهر بهترازین خیرشومیبینین

با این وضع انگار خیلی هم با چشم داشت و توقع جنگیدند حتی خجالت هم نمیکشن

نوشته بود شوهرم براگرفتن این سهمیه دوندگی کرده))

اجرشماوپدرتون باخداست خواهر بهترازین خیرشومیبینین

ممنون . اون زمان کنکور قبول نشدم  :(   هیچی دیگه .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

شهدا عزیزن ولی اینکار مثل همون دادن سهمیه پزشکی به مبینانعمت زاده بود..هرتلاشی مستحق پاداشیه که حق ک ...

آره خب 

ورزشکارا  کلا فرق داره  با پزشکی . 

اما  برای من مهم نشد .

چون  میگم کاش طوری بود که هر کس دلش میخواست میتونست بخونه این رشته رو ..

هنوز خوب شد پردیس و.... آوردن .  پزشکی  زمان من مردیس هم نبود .‌

آره خب ورزشکارا کلا فرق داره با پزشکی . اما برای من مهم نشد .چون میگم کاش طوری بود که هر کس دلش ...

اون پردیس خودش بدبختی شدبرای ماکنکوریا...چون نرخ شهریه بالاست مثلا من به شخصه رتبه شم بیارم نمیتونم برم بعد جای من که پولشوندارم یکی با رتبه بیشتر که پولداره میتونه بره

اون پردیس خودش بدبختی شدبرای ماکنکوریا...چون نرخ شهریه بالاست مثلا من به شخصه رتبه شم بیارم نمیتونم ...

آره .  الان  دیگه همه چی پولی شده .

هر کی پولداره ، استاد و کلاس خصوصی و کتابای خوب  و آموزشهای پولی میخره .

اونی که نداره هیچی .

باور کن الان مدارس غیر انتفاعی هس. غیر انتفاعی کجا و دولتی ها کجا ؟  واقعا فرقش از زمین تا اسمونه 

آره . الان دیگه همه چی پولی شده .هر کی پولداره ، استاد و کلاس خصوصی و کتابای خوب و آموزشهای پولی ...

اصلاغیرانتفاعی دنیای دیگس..شهرمااینجوری بودکه اوکی یه سری دبیر مختص مدارس تیزهوشان ونمونه ان الان همونا تومدارس غیرانتفاعی درس میدن