2777
2789
مادر پیر می خوا. چی کار مریض و ناتوان

مادر بزرگ پدری من ۴۰سالش بود سرطان گرفت و فوت شد اصلا ازدواج بچه هاش رو ندید

مادرش که میشه مادربزرگ پدرم تا ۹۰ عمر داشت و واقعا تا یک سال آخر کاری به کسی نداشت تو خونه کسی بود ولی ناتوان نبود اصلا

دایی مادرم هم تا ۹۴عمر کرد و فقط دوماه ناتوان بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اختلاف سنی با بچه اول مهم نیست اختلاف سنی با خودم مهمه که بچه ام زود یتیم می شه یه مادر ۸۰ ساله با ی ...

نگران نباش اختلاف سنی داداشمو مامانم سی پنج سال هست مامانم یه دهه پنجاه ای خوش پوش به خودش میرسه با همم خوبن اون داداشم بیشتر بکار میاد براش تا ما ، ما همه گی مشغول درس شغل کار خودمونیم برادرم مامانمو حرم می‌بره هیئت می‌بره باهم همش خوش میگذرونن الان ازدواج ها سن بالا شده طرف تا بیاد بچه بیاره میبینه ناباروری داره ناباروری هم علی ماشاالله زیاد شده الان یکی از دوستام چهل سالشه ۱۳ ساله ناباروری داره اصن تو این وادی فکرهای شما نیست تازه بچه اولشو میخواد ای وی اف کنه

نگران نباش اختلاف سنی داداشمو مامانم سی پنج سال هست مامانم یه دهه پنجاه ای خوش پوش به خودش میرسه با ...

پشیمون شدم از بارداری از اوضاع سخت جامعه از طلاق های زیاد از نایازوری های زیاد می گم کاش پسرم یه دونه بور چه ایرادی داشت خوشحال زندگی می کردم 

پسر ها گلیمشون می کشن زیاد مهم نیست

عزیزم دخترا هم صاحب اولاد دختر پسر بشن سرشون ب اونا گرم میشه خیلی از آدم ها با وجود زنده بودن مادر پدر یک شهر دیگه زندگی می کنند  انگار که پدر مادری اصن وجود ندارن الان قدیم نیست که هر جمعه بچه ها خونه پدر مادر جمع میشدن الان چ دختر و پسر ماهی یک بار شاید همو ببینن عواطفشونم یکیع

عزیزم دخترا هم صاحب اولاد دختر پسر بشن سرشون ب اونا گرم میشه خیلی از آدم ها با وجود زنده بودن مادر پ ...

راست می گید همش حسرت می خورم من نیستم بچه هام جمعه ها کجا برن 

به شدت از بارداری ام پشیمونم راه فراریم ندارم

این حرفو نزن کفر نگو من اگه بگم برای باردار شدن چکار ها میکنم یه شاهنامس خدا رو شکر کن خدا بهت بدون زحمت داده من یک روزایی می‌شینم گریه کردن ک چرا خدا این درد رو بهم داد مگه چیکار کردم من تا الان ۵۰۰ میلیون خرج کردم ولی نشده وقتی ای وی اف کنی روزی حداقل ۳ تا آمپول به شکمت بزنی کنارش ب بازو باسنتم بزنن آبکش بشی کلی پول مطب سنو داروهای مکمل ناباروری همش خارجی هست گرون دیشب شوهرم یک اینفولیک اسید خرید ۷۶۵ تومن ناقابل برای ۱۵ روز بس می‌کنه بعلاوه ابووست کوکیوتن که همش با چند تا دیگه هشت میلیون شد یعنی این ماه دارو خودمو شوهرم هشت تومن شد گیاهی هم خریدم که چ طعم مزه اشغال تلخی میده فقط آرزو مرگ آدم می‌کنه وقتی این درد ها رو بکشی بعد قدر اون طفل معصوم تو شکمتو میدونی چ گناهی کرده که نمیخوایش ای کاش خدا بچه تو به من میداد رو چشام میزاشتمش