2777
2789
عنوان

چرا نمیاد

121 بازدید | 10 پست

واقعا حس احکق بودن به تمام معنا دارم چهارماهه رابطمون تموم شده من هر روز دارم بیشتر اذیت میشم با اینکه دورم رو شلوغ کردم همش سرگرمم ولی خیلی دارم اذیت میشم دقیسه به دقیقه بهش فکر میکنم مثل ادمای دیوونه شدم و همش دارم رویا پرداری میکنم که اگ بود چه اتفاقی میفتاد پس چرا اون به هیچ جاش نیست و اذیت نکیشه چرا پشت سرش و نگاه نمیکنه نمیاد سراغم آخه؟ 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اول بگو چند وقت تو رابطه بودین ؟ سر چی تموم شد بهت میگم برمیگرده یا نه

ما یسال باهم بودیم. آتش نشان بود بخاطر آسیبی که دید از کار بیکار شد. 4ماه بیکار بود ولی خب آتش نشانی قرار بود ازش آزمون مجدد بگیره. سر همین خیلی کلافه بود که چرا آزمون نمیگیره همش تو خودش بود و بی محلی میکرد و دوس داشت تنها باشه منم تایم زیادی مراعات کرده بودم نیاز داشتم برام وقت بزاره هیچی دیگ منم باهاش بحث کردم اونم ادامه داد که دیگ تموم کرد رابطمون رو. من حتی الان نمیدونم آتش نشانیش اوکی شد یا نه و حتی من نمیدونم تو رابطس یا نه؟ خیلی درد داره طرف مقابلت تو رابطه باشه بعد من انقدر دارم اذیت میشم خیلی ناحقیه

ما یسال باهم بودیم. آتش نشان بود بخاطر آسیبی که دید از کار بیکار شد. 4ماه بیکار بود ولی خب آتش نشانی ...

عزیزم بهت برنمیگرده ، دوستم نداره بهت فکرم نمیکنه گلم 

باز باران بی ترانه بی بهانه ✨

2790
2778
2791
2779
2792