2777
2789
عنوان

قورمه سبزییییی

88 بازدید | 15 پست

خانوما قورمه سبزی درست کردم مامانم زنگ زد قراره شب بیان اینجا همه چیزش اندازست جز گوشتش الان میتونم گوشت چندتیکه بریزم داخل قورمه یاحتماباید تفت بدم بعدبدیزم؟

واسه کسی خاك گلدون باش،که اگه به آسمون رسید،بدونه ریشش کجاست.🤍🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو یه قابلمه دیگه گوشت بپز بریز تو قرمه سبزی

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

تفت بده بعدم اگه خورشتت جاافتاده اونوجدابپز بریز توش

نه عزیزم قورمه امو همین الان بارگذاشتم ک مامانم زنگ زد حالامیگم بنظرت گوشت ومیشه همونطوربریزم داخل قرمه؟

با عقل خودت جور در میاد گوشت خام بندازی تو خورشت تقریبا اماده؟

نه عزیزم قورمه امو همین الان بارگذاشتم برای شام 😐🤦‍♀️ک مامانم زنگ زد حالامیگم بنظرت گوشت ومیشه همونطوربریزم داخل قرمه؟

جدا بذار پنجاه بشه بعد قاطی خورشت کن

نه عزیزم قورمه امو همین الان بارگذاشتم ک مامانم زنگ زد حالامیگم بنظرت گوشت ومیشه همونطوربریزم داخل قرمه؟

ن بابا همین الان قورمه امو بارگذاشتم

اها پس یه تفت بده بنداز تو قرمه سبزی

فکر کردم خورشت امادس😅

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم