2789
عنوان

چقدر تلخه

190 بازدید | 25 پست

میای نی نی سایت می‌بینی نه برات نظری گذاشتن نه کسی صدات زده😐

نی نی سایتت خلوت و سوت و کور

اعلانی هم نیومده برات 

هعیییییی

لطفا اگر میشه یه صلوات به نیت دلم بفرست ممنون🤍جایی نظر دادم هشدار بدین برم درس بخونم 😊

اوهوم

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تلخ تر اینه یه متن بلند بالا بنویسی کسی نیاد تاپیکت 😢

آره اینم دیدم 

خیلی سخته 

لطفا اگر میشه یه صلوات به نیت دلم بفرست ممنون🤍جایی نظر دادم هشدار بدین برم درس بخونم 😊

آره تلخه

تلخ تر این بود که یه بار اومدم دیدم ۲۰ تا اعلان هست ولی اون تاپیکه ترکیده بود نفهمیدم کدوم پیامم اینقدر لایک گرفت😭😂

هنوزم ذهنم درگیره

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌷تیکر کنکورمه🌷

آره تلخهتلخ تر این بود که یه بار اومدم دیدم ۲۰ تا اعلان هست ولی اون تاپیکه ترکیده بود نفهمیدم کدوم پ ...

وای جدیی😂برا منم پیش اومده یه تاپیک زدم ببین یه عالمه نظر داده بودن ولی نمی‌دونم چی شده بود بستن تاپیک رو

وای جدیی😂برا منم پیش اومده یه تاپیک زدم ببین یه عالمه نظر داده بودن ولی نمی‌دونم چی شده بود بستن تا ...

😂😂😂

برا تو تلخ تر بوده😂

میخوای از این به بعد خودم تگت کنم همه تاپیکا؟😁😂

فقط بگو چه تاپیکایی دوس داری

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌷تیکر کنکورمه🌷

😂😂😂برا تو تلخ تر بوده😂میخوای از این به بعد خودم تگت کنم همه تاپیکا؟😁😂فقط بگو چه تاپیکایی دوس د ...

آره عزیزم 😔😂 خدا رو شکر بالاخره یکی به یادم هست 

جنجالییی😁پوستی زیبایی خرید عکس میزارن