setareammm مدیر استارتر عضویت: 1402/12/20 تعداد پست: 5328 عنوان کسیو دیدین اینجوری 54 بازدید | 6 پست ی دختر سطح بالا هم از لحاظ خانوادگی هم تخصیلات و درامد با ی خانواده متوسط معمولی ازدواج کنه ؟ واکنش اطرافیانشون چی بوده دوست من تو این شرایطه اللن خیلی تحت فشارع از طریق فامیلاش ک میگن شوهر قحطی بوده حالا خواستگارش هم خیلی بد نیست برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂↕️❤️ 1404/08/02 | 12:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
helma123456789 عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 5646 یه مورد میشناسم خانواده دختر خیلیی پولدار بودنولی خانواده مسر معمولی ❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻
amirmanbash عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 1801 چرا فکر میکنین حرف فامیل ها مهمه؟ من که هیچی حسابشون نمیکنم ، خیلی هم بهتره
setareammm مدیر استارتر عضویت: 1402/12/20 تعداد پست: 5328 چرا فکر میکنین حرف فامیل ها مهمه؟ من که هیچی حسابشون نمیکنم ، خیلی هم بهتره منم بهش میگم ولی خب دبگه دهن مردمم نمیشه بست هی حزف میزنن دوست من پزشکه همش میگن بابذ با پزشک ازدواج میکرد برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂↕️❤️
setareammm مدیر استارتر عضویت: 1402/12/20 تعداد پست: 5328 یه مورد میشناسم خانواده دختر خیلیی پولدار بودنولی خانواده مسر معمولی اطرافیان دختز یا پسر چی میگفتن در موردشون؟؟ برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂↕️❤️
amirmanbash عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 1801 منم بهش میگم ولی خب دبگه دهن مردمم نمیشه بست هی حزف میزنن دوست من پزشکه همش میگن بابذ با پزشک ازدواج ... نشه بست. بزار انقدر بگن بمیرن والااگه قراره زندگی شو با توجه به حرف اطرافیان بسازه چی میشه ؟ هرکی یه نظری داره
helma123456789 عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 5646 اطرافیان دختز یا پسر چی میگفتن در موردشون؟؟ ببین مادر پسره یه تنه دوتا کشور رو میتونه با زبونش به جنگ هم بدهاز بهتر نمیتونم توصیف کنم به همین دلیل تو خانواده پسر میدونم کسی جرئت نداره بگه بالا چش پسرت ابرو هستهولی خانواده دختر خاکی هستن اینطور فهمیدم ❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻