2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشبختانه مامانم ارایشگره و دیروز رفتم موهامو کوتاه کردم دقیقا همین قدی با سشوار هم برام حالت داد خ ...

خوشبحالت😁

مث همین شد؟

راستی رفتم آرایشگاه بگم قدش تا شونه باشه؟

به جز سشوار راه دیگه ای نیس؟؟

مثلا کرلی کردن شبا ببندم صبح باز کنم کل روز اینجوری میمونه برام؟؟ من خودمم موهام پر پشت و حالت داره البته 

خوشبحالت😁مث همین شد؟راستی رفتم آرایشگاه بگم قدش تا شونه باشه؟به جز سشوار راه دیگه ای نیس؟؟مثلا کرلی ...

اره ولی برای قد موهات به عکس نشون بدی بهتره                                                                                  برای این حالتی که تو عکس نشون داد فکر نکنم با کرلی دربیاد با سشوار هم باید شونه سشوار بزرگ داشته باشی که اینجوری حالت بگیره                                                                                                                اره دقیقا اینجوری شد پارسال که موهامو کوتاه کردم دو تا از دوستامم وسوسه شدن اومدن موهاشونو کوتاه کردن یکیشون انقدر موهاش بلند بود که میخواست بفروشه موهاشو

جدییی😁؟حتما من بلد نبودم چون من هر کاری کردم با سشوار نشد موندگار نبوده برام میشه یکم توضیح بدی با ...

خوب برای اینکه موهات حالت خوشگلترین بگیره هر چی شونه سشوار بزرگ تر باشه حالت موهات قشنگتر میشه 

بعد اینکه بالای نوهاتو که سشوار کشیدی چند دور هم دوباره پایین موهاتو سشوار بگیر 

قبلش موهاتو بشور حتی تا یه هفته هم میمونه سشوار دیگه تا وقتی که موهات چرب شه که مجبور شی موهاتو بشوری 😁