2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا من که سفیدم کجای دنیا رو گرفتم رنگ پوست واقعاً مهم نیست مهم اینکه سالم باشی باور کن 

من چشام مشکل داره همش عمل جراحی انجام میدن روش تزریق و... ظاهرشم مشکل داره واسه همون گند زده میشه به ظاهر و رنگ پوستم...

رنگ پوست مهم نیست ترکیب صورتت مهمه 

یه خانمه رو می‌شناسم سبزه اس اما این‌قدر دلبر و بانمکه نگو😍

خاله خودمم سبزس اما قشنگه ترکیب چهره اش

عیسی دَمی کجاست که احیا ما کند..⁉️

😒😒😒

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

پماد لایه بردار بزن

هیدروکینون خوبه روشن کنندس ولی برای همه پوست ها جواب نمیده برعکس میشه نباید افتاب بخوره

پماد ترتینویین لایه بردار قوی که صورتت پوسته پوسته میشه و اصلا نباید افتاب بهت بخوره ضد افتاب باید بزنی

صابون روشن کننده از داروخانه بگیر

ببین اینا تجربیات منه 

یه وقت نری بگیری ببینی بهت نساخت 😂

ولی پمادو ولش کن صابون عالیه درمالیفت مخصوصا 

هیچوقت کاری نکن بقیه بگن خوشبحالت همین خوشبحالت گند میزنه به کل زندگیت،مجرد و ته تغاری خونه🌼 برای رسیدن به خواسته هام و خواسته های بقیه یه سوره حمد و صلوات بفرست😍

حالا من که سفیدم کجای دنیا رو گرفتم رنگ پوست واقعاً مهم نیست مهم اینکه سالم باشی باور کن من چشام مشک ...

من خودم از چشمام همه تعریف میکنن ابرو های پر دارم لب هام تقریبا بزرگ زاویه فک دارم چال گونه دارم اما تنها دغدغم روشن شدن پوستمه

پماد لایه بردار بزنهیدروکینون خوبه روشن کنندس ولی برای همه پوست ها جواب نمیده برعکس میشه نباید افتاب ...

صابون ان جی زرد چوبه رو امتحان کردم خیلی خوبه بازو اون چیزی ک من میخام خیلی فرق داره

درمالیفت چن درجه روشن کرد

من خودم از چشمام همه تعریف میکنن ابرو های پر دارم لب هام تقریبا بزرگ زاویه فک دارم چال گونه دارم اما ...

خب دیگه خدا رو شکر مشکل جسمی نداری این یعنی از منی سفیدم خیلی جلوتری...

حالا گفتی گندمی نه سیاه پوست مثل آفریقایی ها که..‌ گندمی خوبه که 

پوست سفید زیاد جذاب نیست بنظر من

عیسی دَمی کجاست که احیا ما کند..⁉️

صابون ان جی زرد چوبه رو امتحان کردم خیلی خوبه بازو اون چیزی ک من میخام خیلی فرق دارهدرمالیفت چن درجه ...

مامانم زد 

رنگش شفافه 

کارتونش قهوه ای 

لکا رو روشن کرد 

مامانم برای لک استفاده کرد ولی سفید هم کرد

هیچوقت کاری نکن بقیه بگن خوشبحالت همین خوشبحالت گند میزنه به کل زندگیت،مجرد و ته تغاری خونه🌼 برای رسیدن به خواسته هام و خواسته های بقیه یه سوره حمد و صلوات بفرست😍

گندمی که خوبه. 

وقتی خوشی میزنه زیر دلت همینه. واسه خودت دغدغه درست میکنی.

از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی