2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قوم شووورتاج سرن....بذاریشون اون بالا...ریختشونونبینی....😁

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

نیلو از الان داری تمرین میکنیا 😂😂😂😂

خدا مارو برای هم نمیخواست ؛ فقط میخواست همو فهمیده باشیم !!! بدونیم نیمه ی ما مال ما نیست ؛ فقط خواست نیمه مون رو دیده باشیم !!!!  تموم لحظه های این تب تلخ ؛ خدا از حسرت ما با خبر بود !!!  خودش مارو برای هم نمیخواست ؛ خودت دیدی دعامون بی اثر بود 

جای عروس بازی به امضای من رای بده جایزشو نصف میکنم  😂😂😂

خدا مارو برای هم نمیخواست ؛ فقط میخواست همو فهمیده باشیم !!! بدونیم نیمه ی ما مال ما نیست ؛ فقط خواست نیمه مون رو دیده باشیم !!!!  تموم لحظه های این تب تلخ ؛ خدا از حسرت ما با خبر بود !!!  خودش مارو برای هم نمیخواست ؛ خودت دیدی دعامون بی اثر بود 
خدا لعنت کنه همه شون رو در راس مادر شوهر حسود

وپدرشوهربی فرهنگ ....

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

من بیچاره که گرفتار یه مشت عوضی شدم شوهرم هم بدتر ...تا بهم بی احترامی میکنن بهش میگم .میگه به من چه به من ربطی نداره من به خاطر تو با خانوادم بحث نمیکنم ..😢😢عید خونه یه جاری هام نرفتم شوهرم بچم را برداشت برد وقتی ما مهمونی دادیم اومدن اونا ...من با اومدنشون خوشحالم شدم ولی جوری برخورد کردن که انگار میخوای تو بیای میخوای نیا ...اصل شوهرته ...واقعا از بی احترامیاشون داغونم