2777
2789

تفاوت بچه های من زیاده حدود ۱۱ سال ،و به نظرم زیاده 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رابطشون با هم خوبه

عالی ،ولی خب هر دوتاشون مثل تک فرزندی بزرگ شدن و تو سن کودکی همبازی نداشتن

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
شما چند سالگی آوردید

اولی رو سن خیلی کم ،دومی رو ۲۷ سالگی ،چون درس میخوندم اینقدر فاصله افتاد، دخترم رو بعد ارشد دنیا اوردم 

الان بچم 4 ماهشه بچه اولم 3سال و 7 ماهشه

۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿   زود بزرگ نشو‌ دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه  نفس کشیدنمی دخترم ….
پسرای من دو تا قطب مخالفن یکیشون بشدت درونگرا دومی برون گرا

بچه های منم همینطور خیلی متفاوت هستن 

من ۲۹ پسرم دخترم ۳۶ به شدت پشیمان که چرا مپن این قدر بچه هامو تو سن بالا آوردم .مگه بچه های منن چه گناهی داشتن که زودبتیم شن .اصلا به موضوع سن فکر نمی کردم 

دقیقا منم مشکلم به خاهر برادرم همینه که تاپیک زدم

تفاوت سنیتون با خواهر و برادرتون زیاده؟سخته؟

من ۲۹ پسرم دخترم ۳۶ به شدت پشیمان که چرا مپن این قدر بچه هامو تو سن بالا آوردم .مگه بچه های منن چه گ ...

سنتون بالا نبوده ،اگه سبک زندگیتون سالم باشه ان شاالله عمر طولانی دارید و سالم و سلامت کنار بچه هاتون هستین