2777
2789

امروزمامانم ازشهردوربرای دیدنم اومدهفته دیگه تولدمه یه جعبه شیرینی با۵۰۰تومن پول داد گفت اینم کادوتولدت🥲درحالی که خواهرم که بامامانم تویه شهر زندگی میکننن پارسال مامانم کادوتولد بهش یه تومن پول داده بود من اصلا انتظاری از خانوادم ندارم اصلاا ولی کاش یاهیچی نمیوورد یاحداقل یه تومن میوورد ازظهرحالم خیلی بده نگیدشاید نداره یاچی داره نمیدونم چرااینجوری کرد اونم پیش مادرشوهرم🥲بنظرشماحق دارم ناراحت شم؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

500 با یه جعبه شیرینی همون یه تومن میشهخواسته شیرینی هم بگیره

مامانم همیشه فرق میزاره روزدختر برااون خواهرم کیک گرفته بود کلی عکس گرفتن ولی به من فقط ی تبریک گفت😔😔

شاید اون یکی خواهرت نیازش بیشتره البته شیرینی هم گرونه

اتفاقا اون وضعش بهترازمنه همیشه همینطوره اونارو بیشترازمن دوست داره خیلی ناراحت شدم امروز هرکاری میکنم فرامکش نمیشه😔من سنم کمه تو شهرغریب با یه بچه ولی خواهرم۲۴اونجاست این حق منه انقدفرق بزاره؟🥲

حتی روز دختر براخواهرم کیک گرفته بود باهم کلی عکس گرفته بودن ولی من یه تبریک گفت اونم خودم یاداوری کردم🥲

اتفاقا اون وضعش بهترازمنه همیشه همینطوره اونارو بیشترازمن دوست داره خیلی ناراحت شدم امروز هرکاری میک ...

نمی دونم عزیزم 

خودتو برای این چیزا ناراحت نکن 

خوش باش تو زندگی خودت 

و خب رک بگو که من ناراحت میشم شما فرق میذارین 

امیر❤️

از راه دور بخاطرت اومده باید کلاهتو بندازی هوااگه جای من بودی که حتی نذاشتن مجردی گواهینامه بگیرم ول ...

نمیدونم کلی خیلی دلم شکست اخه من شهرغریب باسن کم یدونه بچه حتی من دیدم پولی که توپاکت بود خیلی بیشتربود نمیدونم چراپشیمون شد بقیه اشو از تو پاکت برداشت ۵۰۰داد🥲

نمی دونم عزیزم خودتو برای این چیزا ناراحت نکن خوش باش تو زندگی خودت و خب رک بگو که من ناراحت میشم شم ...

من جزاونا هبییچ کس وندارم مامانمم بااین رفتارش حقیقتا خیلی دلم شکست اصلا انتظارشونداشتم حتی دیدم که پولی ک توپاکت گذاشته بود بیشتربود پیش خودم بقیه پول وبرداشت۵۰۰شو گذاشت موند دادبهم گفت اینم کادو تولدت

ی اخلاق گندیم ک دارم اصلانمیتونم چیزی وبهشون بگم هیچییی بخاطرهمین میریزم توخودم😔

من جزاونا هبییچ کس وندارم مامانمم بااین رفتارش حقیقتا خیلی دلم شکست اصلا انتظارشونداشتم حتی دیدم که ...

نه شما اگه بگی میفهمن که ناراحت میشی این رفتار تکرار نمیکنن

امیر❤️

نه شما اگه بگی میفهمن که ناراحت میشی این رفتار تکرار نمیکنن

فرداشبم مباد شام دعوتن وقتی برن ی جوری دلخورینومیگم خواهرمم زنگ زدپرسیدکقتی گفتم۵۰۰داد خیلی تعجب کرد نمیدونم چرا من اصلاپولش برام مهم نیست این فرق گذاشتنش خیلی ناراحتم میکنه

سعی میکنم ولی من جزاونا هیچکس وندارم یکم ک تزشون دلخورمیشم خیلی دلم میشکنه اصلا نمیتونم فراموش کنم😔

حتی اگه دلت شکست و گریه کردی ببخششون ممکنه خدا برای فرق گذاشتنشون یه عذابی بهشون بده راضی میشی اونطوری؟