2777
2789
عنوان

احساس فقدان

59 بازدید | 13 پست

همیشه احساس فقدان و تنهایی و عدم تعلق ب هیچ جا و هیچ کس میکنم ،احساس ناامنی میکنم و خاطرم آروم نیس ،همش میخام یکی خاطرم رو آروم کنه بغلم کنه بهم محبت کنه تا آروم شم واسترس کم شه و بهم ثابت کنه تنها نیستم و چون این نیازم رفع نمیشه استرس و اضطرابم همیشه زیاده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کجا رفتی چ دارویی خوردی نتیجه چی شد

روان‌شناسی اول،دیدم الکی پولامو میچاپه فقط و کار خاصی نمیکنه خودم ازون بلدتر بودم با توجه به مطالعاتی که میکنم.

رفتم روانپزشک.دارم فعلا دارو میخورم و نتیجه اینه که یه آدم بی حس و انگیزه،بی تفاوت و...میشی

روان‌شناسی اول،دیدم الکی پولامو میچاپه فقط و کار خاصی نمیکنه خودم ازون بلدتر بودم با توجه به مطالعات ...

خوب اینجور ک بدتره.

من خودم خیلی وقته تو فکرشم برم تراپیست ولی چون هزینش برام زیاده میترسم الکی پول خرج کنم نتیجه نده

خوب اینجور ک بدتره.من خودم خیلی وقته تو فکرشم برم تراپیست ولی چون هزینش برام زیاده میترسم الکی پول خ ...

بهتر از خودخوریه...من اگر نمی‌رفتم دکتر بدتر میشدم .الان به هیچکی دل نمی‌بندم🥴😅و خودم به خودم احترام میزارم 

پس منم ی راست میرم روانپزشک

تحقیق کن یجا خوب برو...ببین

تا آزمایش و نقشه مغزی و...تست ازت نگیره دارو مصرف نکن

من یک دکتر میرفتم اول همینجور الکی برا خودش هر نوع داروی میخواس نوشت.بعد فهمیدم باید چکاپ و تست و..اینا بگیره .

کدوم شهری 

تحقیق کن یجا خوب برو...ببینتا آزمایش و نقشه مغزی و...تست ازت نگیره دارو مصرف نکنمن یک دکتر میرفتم او ...

اهواز.نمیدونم دکتر خوب هست یان‌ و روند  درمان چجوره

ینی اول ب مشاوره مراجعه کنم