2777
2789

این اسم مستعاری که  انتخاب کردی اسم ی راسته از حشراته؟راسته پروانه هاس یا من اشتباه میکنم

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این اسم مستعاری که  انتخاب کردی اسم ی راسته از حشراته؟راسته پروانه هاس یا من اشتباه میکنم

کلوپاترایه ملکه قدیمیه

خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما ،، خامنه ای رهبر به لطف خود نگه دار🤲 با حمله حرام زاده ها به وطن ، بیش از صدها خون پاک و کودک حلال زاده ایرانی توسط مجرمین اپستینی و شیاطین بعل پرست قربانی شدند ، قابل توجه معدود بیشرف هایی که از حمله این وحوش به کشورشون حمایت میکردن ، همه تون در این خونها شریک هستین حتی اگر در حد یک لایک حمایت کرده باشین و اون دنیا باید جواب بدین

کلوپاترایه ملکه قدیمیه

اهان ممنون من اشتباه خوندمش

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

😂😂😂😂ن عزيزم الهه ي عشق تو مصر و يونان،مظهر عشق و دوستي،شاهزاده هاي اون زمان رو كلئوپاترا ميگفتن

وااا چطور ملکه زیبای  ایتالیارو نمیشناسی اما راسته پروانه هارو میشناسی😳

💃🏼شاهزاده پاپی 🧚🏻‍♀️

ب اونی ک میخای ببرت بیرون رک بگو ببرم بیرون حتما میخا پروت بزاری کل مردمو خبر کنی

الهی فرمون زندگی مو دادم ب دستت ...تو برام بساز تو بسازی قشنگتره   خدایا خودت مواظب پسرام و همسرم باش😍😘
وااا چطور ملکه زیبای  ایتالیارو نمیشناسی اما راسته پروانه هارو میشناسی😳

گفتم که اشتباه خوندم.گیاهپزشکم