2777
2789
عنوان

باشوهرم سربچم به دعوا میخورم

141 بازدید | 10 پست

دوستان من یه دختر ۱۵ ماهه دارم شوهرم درکل ادم آرومیه ولی س بچه قاطی میکنه دیشب من رفتم‌لحاف بیارمبچه خودشو پرت کرد سرش خورد به سرامیک شوهرمم لحافو برداشتو پرت کرد این کاراش رومخمه ده بارم بهش گفتم‌نکن من حرص میخورم میگه رو بچه حساسم .الانم باهم قهریم حرف نمیزنیم کسی میدونه من چیکار کنم راهکاربدید دوستان اعصابمنمیکشه دیگه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر مثل منی

الان دختر من ۹ سالشه

ولی اوایل تازه راه افتاده بود میخورد زمین با من بد رفتار میکرد چرا مواظب نبودی

منم یه بار شدییییییید دعوا کردم که مگه منو پرستار میبینی استخدام کردی حقوق میدی طلبکاری

دیگه شد بار آخرش

قهر نکن عزیزم فاصله میاره ولی یادش بده برا بچه اش وقت بذاره بسپارش به پدرش هرروز ی تایمی تا بفهمه بچ ...

اخه چندبار بهش گفتم‌که نکن اینکارو من اون لحظه خودم استرس دارم این وسایل پرت کردن‌اونم‌برام‌معظل شد

اخه چندبار بهش گفتم‌که نکن اینکارو من اون لحظه خودم استرس دارم این وسایل پرت کردن‌اونم‌برام‌معظل شد

عزیزم خواهرانه میگم اشتباه من ونکن لطفت میشه وظیفه 

بسپار باسیاستم شده بچه رو بهش برو دنبال کارات پیاده روی و..تا بفهمه چی میکشی

عزیزم خواهرانه میگم اشتباه من ونکن لطفت میشه وظیفه بسپار باسیاستم شده بچه رو بهش برو دنبال کارات پیا ...

اخه وقت نداره صب میره شب میاد خودم غریبم هیشکیو ندارم ازصبح تا شب خودممو وبچه فقط شهر خودمون برم اونجا مامانم بچه رو نگه میداره