2777
2789
عنوان

مسابقه عکسبازی از گل😎🌺🌸🌷+جایزه

| مشاهده متن کامل بحث + 7005 بازدید | 425 پست

مبارکتون باشه 😄😄😄😄

با تچکر از Mona78 😍😍 

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
مبارکتون باشه 😄😄😄😄 با تچکر از Mona78 😍😍 

💖😍😍🌺عزیزم با تچکر از تووو 

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقد عجیب غریبه...

اوووف تا دلت بخواد اصلا ادم به عجیبی این ندیدم ، فقط ی موبایل بده دستش و ی هندزفری ی رختخواب دگ هیچی نه تفریحی نه شادی نه جشنی نه عزایی نه عروسی هیچی هیچی 

حانیه، حانا😁, کاترین اشتون 😎😎😎
2803
عزیزم برات 10 تا صلوات میفرستم ان شا الله مشکلت حل بشه گلم... ولی هروقت پشیمون شدی بیا بهت بدم جایز ...

فدات 

خدا مارو برای هم نمیخواست ؛ فقط میخواست همو فهمیده باشیم !!! بدونیم نیمه ی ما مال ما نیست ؛ فقط خواست نیمه مون رو دیده باشیم !!!!  تموم لحظه های این تب تلخ ؛ خدا از حسرت ما با خبر بود !!!  خودش مارو برای هم نمیخواست ؛ خودت دیدی دعامون بی اثر بود