از قشنگترین گل هاییکه دارید عکس بذارید هرکدوم بیشتر لایک گرفت جایزه داره
جایزشم نمیگم که مسابقه هیجان داشته باشه😀😀
خودمم شرکت میکنم
از صمیم قلب خودمو دوست دارمو با افتخار میگمهیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :) اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید معلم زبانشدنممبارک
نفرت یکی از مخربترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمیافتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد ! آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
از صمیم قلب خودمو دوست دارمو با افتخار میگمهیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :) اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید معلم زبانشدنممبارک
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اوووف تا دلت بخواد اصلا ادم به عجیبی این ندیدم ، فقط ی موبایل بده دستش و ی هندزفری ی رختخواب دگ هیچی نه تفریحی نه شادی نه جشنی نه عزایی نه عروسی هیچی هیچی
عزیزم برات 10 تا صلوات میفرستم ان شا الله مشکلت حل بشه گلم... ولی هروقت پشیمون شدی بیا بهت بدم جایز ...
فدات
خدا مارو برای هم نمیخواست ؛ فقط میخواست همو فهمیده باشیم !!! بدونیم نیمه ی ما مال ما نیست ؛ فقط خواست نیمه مون رو دیده باشیم !!!! تموم لحظه های این تب تلخ ؛ خدا از حسرت ما با خبر بود !!! خودش مارو برای هم نمیخواست ؛ خودت دیدی دعامون بی اثر بود