2777
2789
عنوان

خانومای شاغل

415 بازدید | 38 پست

خانومایی که شاغل هستید میشه از تجربیاتتون بگید که چجوری اوضاع رو.مدیریت میکنید که به خاطر شاغل بودن و.درامد داشتنتون همسرتون از وظایف خودش در مورد تامین مالی شما شونه خالی نکنه؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من ازاول بخاطرخونه مستقل گرفتن به شوهرم قول دادم بهش کمک کنم....هروقت حقوق میگیرم یه تومن بهش کمک میکنم....فعلاهم که تادلت بخوادقسط داریم....زن کمک نکنه هیچ پیشرفتی نمیشه کرد

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

من مدیریت پول همسرم دستم نیست 

خودم از اول نخواستم نگران دخل و خرج باشم 

قبل از کار کردن همسرم پول بهم میداد هزینه خورد و خوراک و مانتو لباس هم بود 

بعد اینکه اومدم سرکار فقط پول تو جیبیمو دیگه نداد 

ولی همچنان هرچه که بخواهم را ایشون میخره 

بعد یک سال دیدم خیلی داره بهش خوش میگذره رفتم کلاس ثبت نام کردم که پولشو از همسرم میگیرم   

پول هم کم بیارم بهم میده 

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم

من هنوز عقدم به همسرمم گفتم تا وقتي نرفتيم خونمون رو حقوقم حساب باز نكنه.ولي تصميممون اينه يه حساب مشترك باز كنيم حقوقامونو برزيم تو اون حساب.قسطامونو بديم خرجا رو جدا كنيم بقيشو تو يه حساب بلند مدت بذاريم ك پس انداز باشه واسمون.و چون قسط من از همسر بيشتره ميدونم ايشون بيشتر خرج ميكنه مشكلي ندارم با اين موضوع

💞💞💑خدایا مرسی عشقمو آفریدی💑💞💞

تو ذات خودش هست

وگرنه من خیلی ساده و بی سیاست هستم

ما یه زمینی گرفتیم اون به نام من زد و بعدم به اسم من وام گرفت برای پاس کردن چکی که برای زمین داده بود

Nobody loves you!😶😶😶😶my name is nobody😍😍😍😍😍

ما تقسيم كرديم وام ها با ايشونه خرج خونه با منه راضيم گاهي چيزي بخام بهش ميگم برام ميخره درخواست كردن از من براش جالبه و دوس داره 😁😁😁

اگر چه دل به كسي داد         جان  ماست هنوز...  
من که پولم تو خونه خرج میشه اما اگه بخام خرج نکنم مطمئنا همه خریدا و خرجام با خودمه اون فقط خورد و خ ...

خب اینجوری راضی هستید؟ من فک میکنم اگه قرار باشه همه خرجام با خودم باشه حس بدی پیدا میکنم.

ما پول مون جداست من کلا پس انداز میکنم یا خرج خودم میکنم ،ایشون کلا خرج خونه و دخترم رو میده ویکی د ...

چجوری این روشو به کار گرفتین؟ همسرتون ناراحت نشدن که چرا شما پولتونو فقط برای خودتون خرج میکنین؟