2777
2789
عنوان

ویپاد داری بیا

158 بازدید | 14 پست

من زیاد باهاش خرید و تراکنش اینترنتی انجام میدم تا الان برام تا دو تومن باز شده ، به موقع حتی زودتر هم بدهی پرداخت میکنم الان میخواستم 3 تومنی رو بگیرم میگه بهبود رفتار مالی ، یعنی چی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی باید سه تومن بزاری تو حسابت به مدت خداقل یک هفته بمونه

حالا همین دو سه تومن میده دیگه دلتو خوش نکنی یه روز اون 30 تومنی واست باز میشه 

اگه جواب ندادم به معنیه اینه که من برای وقت خودم ارزش قائل بودم و حرفت برام پشیزی ارزش نداشته و این خودش از صد تا فوش بدتره

یعنی باید سه تومن بزاری تو حسابت به مدت خداقل یک هفته بمونهحالا همین دو سه تومن میده دیگه دلتو خوش ن ...

30 تومن که بر اساس سکه ست ، خیلی طول میکشه من پشتوانه  میگیرم 

30 تومن بر اساس سکه ست ، خیلی طول میکشه من پشتوانه میگیرم

نه مث اینا مرحله ای باز میشه سکه جدا اینم جدا مثلا الان مرحله ۳ تومنی همینجوری خوش حساب باشی پرداخت کنی تا ۳۰ تومن برات باز میشه

30 تومن که بر اساس سکه ست ، خیلی طول میکشه من پشتوانه میگیرم

خخخ سکه برای فقط باز شدن اون وامه دوست عزیز یعنی بتونی درخواست بدی تازه

بقیش مربوط به چیزای دیگس

من 50 هزار سکه دارم هیچ وامی نمیتونم بگیرم

اگه جواب ندادم به معنیه اینه که من برای وقت خودم ارزش قائل بودم و حرفت برام پشیزی ارزش نداشته و این خودش از صد تا فوش بدتره

نه مث اینا مرحله ای باز میشه سکه جدا اینم جدا مثلا الان مرحله ۳ تومنی همینجوری خوش حساب باشی پرداخت ...

چرا فکر میکنی اینا رو من نمیدونم ؟ 

اوه من اینقد وام ازش گرفتم تا ۳۰ تومن تمام واماشو گرفتم با دوتاحساب رسما تا گردن بدهی دارم ب ویپاد😂

بالای 10 تومن میزنه نمیتونی بگیری اونا تبلیغاته برو نظرات مردم رو تو کافه بازار اینا بخون ببین چی نوشتن من خودم 50 هزار سکه دارم هیچ وامی واریز نمیشه فقط وامای کوچولو همین هفت تومن هشت تومن واریز میشه

چرا فکر میکنی اینا رو من نمیدونم ؟

باشما بودم؟ روی شما ریپ زدم؟ چرا خودتو میندازی وسط تاپیک زده راهنماییش کردم هرچی میدونی واسه خودت میدونی روی پیامم دیگه ریپ نزن باتشکر