2789
عنوان

ینی باردارم😭😭

189 بازدید | 14 پست

من یکساله قرص جلو گیری مصرف میکردم ک کم کم پریودم کم حجم شد و این دم آخری عصلن نمیومد مثل لکه بینی دو روزه از دکترم پرسیدم گفت از قرصه 

ک نزدیک چهل پنجاه روزه دیگه مصرف نکردم 

فقط یکی دو بار برای اطمینان قرص اورژانسی وسه تا جلو گیری با هم خوردم ولی پریود نشدم الان هم پریود نشدم فقط درد پریودی داشتپ و حالت تهوع ک امروز فهمیدم روده هام و معدم سرما خورده بود با نبات داغ حالت تهوع رفت 

سه روز پیش بیبی چک مارک بتا زدم منفی بود امروز وندفو زدم حاله انداخت

یه نکته  هست من قبلن هم مارک ویتاساین و وندفو زدم چنتا هم زدم هاله میندازه ولی باردار نبودم حالا دارم از استرس میمیرم تا فردا برم آز

چی بگم‌ولی تروخدا مراقب باشین خیلی خطرناکه با اینهمه قرص و اورژانسی باردار بشی..حتی بپه ام سالم باشه بدنت داغون میشه

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗من اسم کاربریا دقت نمیکنم اگه قبلا ازت اعلام بیزاری کردم و تو یه پیام بهت گفتم عزیزم به خودت نگیر..همچنان متنفرم ازت😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چ بلایی سر هورمونات اوردی با این یکی دوبار اورژانسی و ۳تا جلوگیری ای ک خوردی...

اورژانسی رو باید ساااالی یکی دوبار خورد ن اینکه توی این مدت کم...

مارک بی بی چکت زیاد آشنا نیست. ب نظرم ک منفیه

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

مبارکه 😀مامانی 

ولی بی شوخی علائم شبیه بارداری به نظرم قرص خوب نیست من ۱ سال و نیم خوردم قطع کردم روش های دیگه استفاده کنید 

من اول وطن پرستم دوم وطن پرستم و سوم هم ملی گرام برای من فقط یک چیز اهمیت داره ایران و بس 🦁☀️(من تا ابد ترو فراموش نمیکنم عزیز من رنج هات رو بیخوابی هات رو تلاش هات رو شوری که داشتی رو امیدت رو من هرگز یادم نمیره که امید تو چشمات موج میزد چشمایی که حتی موقع مردنت بسته نمیشدن من هرگز یادم نمیره ساعتها دنبال تو بودیم من هرگز یادم نمیره همیشه میگفتی بچه هامون قرار همبازی بشن من هرگز فراموشت نمیکنم عزیز من 💔) من معمولا درخواست دوستی رو قبول نمیکنم اگه کاری داشتید و درخواست دادید قبلش بهم بگید چه کاری که درخواست رو قبول کنم

چ بلایی سر هورمونات اوردی با این یکی دوبار اورژانسی و ۳تا جلوگیری ای ک خوردی...اورژانسی رو باید سااا ...

لعنت ب این زندگی  همش ترس باردار بودن دارم از ی طرف ب هیچ روش جلو گیری اعتماد ندارم