2777
2789
عنوان

طلاق یا سازش

398 بازدید | 19 پست

سلام دوسال و نیمه ازدواج کردم پسر ۷ ماهه دارم . ۲۳سالمه . شوهرم دست بزن دازه . شکاکه . هفته ای یکبار بیشتر اجازه نمیده برم خونه بابام که همسایمه . رو در ورودی دوتا دوربین گزاشته . بددهنه . بعد از بارداریم به شدت سرد شده جلوش بمیرمم اهمیت نمیده . بچه ننس . تنبله . دو روز کار میکنه یه هفته میخوابه . در کل مرد بد اخلاقیه . خرجی نمیده همه طلاهامم فروخته . تو بچه داری مطلقااااا حتی ده دقیقه بهم کمک نمیده الان پشتم کامل تا شده امشب باز کتکم زد بچمم استرسی و عصبی شده . تو این شرایط طلاق خوبه یا سازش؟ بابام اومد وسیله هامو جمع کرد خودمو بچم اومدیم خونه یابام خانوادمم حمایتم میکنن بچم رو هم خیلی دوس دارن 

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قطعا طلاق.

وقتی حمایت خانواده رو داری که خیلی خوبه.

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡
چجور پدری هست؟

بچه میره نزدیکش سریع سیگار روشن میکنه میگ بیا اینو ببر هیچ توجه و محبتی نداره فکر میکنه همیکنه خرجشو میده کافیه 

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

قطعا طلاق.وقتی حمایت خانواده رو داری که خیلی خوبه.

راستش همش نگران بچمم که تنهایی از پس بزرگ کردنش برمیام یا نه 

میترسم 

بچه میره نزدیکش سریع سیگار روشن میکنه میگ بیا اینو ببر هیچ توجه و محبتی نداره فکر میکنه همیکنه خرجشو ...

اگه پدر خوبی بود ، یعنی مثلا میگفتی با من خوب نیست ولی با بچه خوبه میشد یه فکری براش کرد 

چون بزرگ شدن تو یه خانواده که هم پدر باشه هم مادر خیلی مهمه

اعتیاد نداره؟

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
اگه پدر خوبی بود ، یعنی مثلا میگفتی با من خوب نیست ولی با بچه خوبه میشد یه فکری براش کرد چون بزرگ شد ...

سیگار میکشه . ولی به نظرم خیلی مشکوک به مصرف قرص ترامادوله خیلی زیاد نمیدونم ازش ندیدم 

واقعا نمی دونم وقتی یه پسر اینقدر نابالغه که نمی تونه زن و بچه رو درک کنه و بدونه وظیفه همسریش چی هست.  وظیفه پدریش چی هست. چرا بهش زن میدن.خانواده ش که میبینن و آگاهن ازین شرایط چرا هیچی نمیگن

راستش همش نگران بچمم که تنهایی از پس بزرگ کردنش برمیام یا نه میترسم

به نظرت بچت بزرگ شه ببینه باباش داره مامانشو میزنه روان سالمی براش میمونه؟؟؟

بچت تو این راه خیلی آسیب میبینه بهتره پیش خودت به سختی بزرگ شه ولی تجربه داشتن همچین پدر وحشتناک و بی مسئولیتی رو نداشته باشه شاید از دور پدر داشتن براش قشنگ ترم باشه.

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡
واقعا نمی دونم وقتی یه پسر اینقدر نابالغه که نمی تونه زن و بچه رو درک کنه و بدونه وظیفه همسریش چی هس ...

اخ چی بگم که برادر و پدرش از خودش وحشی ترن ... 

به نظرت بچت بزرگ شه ببینه باباش داره مامانشو میزنه روان سالمی براش میمونه؟؟؟ بچت تو این راه خیلی آسی ...

نمیدونم😔بچم همین الانم استرسی شده

سیگار میکشه . ولی به نظرم خیلی مشکوک به مصرف قرص ترامادوله خیلی زیاد نمیدونم ازش ندیدم

ببین اینو‌کشف کن ، اگه معتاد باشه خیلی از رفتاراش بخاطر اعتیادشه ، اخه نمیشه این همه مشکل به طور عادی تو یکی جمع بشه 

اگه معتاد بود یکباز بهش فرصت بده به روش درست ترک کنه 

شاید تغییر کرد و خیلی از رفتاراش عوض شد

میدونی همیشه برای طلاق وقت هست

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
نمیدونم😔بچم همین الانم استرسی شده

توی طلاق گرفتن تردید نکن دختر جون.