2777
2789
عنوان

بدون عنوان

95 بازدید | 6 پست

امروز ۱ابانماه تولدش بود کاش میتونستم تبریک میگفتم اما تصمیم گرفتم که کاری نکنم،درسته خیلی سخته ولی راهی جز این نیست،کاش میشد تکلیفم روشن بشه،کاش یه صبح  بیدار شم برم سرم کار واز همکارا بشنوم که ازدواج کرده،اونموقع میدونم سخته اما بلاخره کنار میام .نه اینجوری.این مدلیش چیزی نداره جز اسیب به فکرو روح و ذهنم.دارم تمام فرصتارو همینجوری مفت از دست میدم.امیدوارم هرچی هست اخرش خوش باشه تلخ یاشیرین فقط پایان داشته باشه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

درک میکنم واقعا سخته سردرگمی... وقتی اون روز باهاش صحبت کردین گرم بود باهاتون؟ کاش بشه تو همین احوا ...

خیلی خوب بود نسبت به همیشه.من برااولین بار احساس کردم باهمیشه فرق داره اینو به دوستمم اونروز گفتم

.حتی یه لحظه وقتی کنار دوستش بودمتوجه شدم که دوستش داره درمورد من حرف میزنه باهاش،نمیدونم واقعا،امیدوارم اینا سوء تقاهمی از طرف من نباشه.هرچند نبود!

باور میکنی تمام موقعیتهارو دارم همچنان بخاطرش از دست میدم بدون اینکه یه ثانیه روشون حتی فکر کنم؟اصلا نمیتونم به کسی جز اون فکر کنم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خوب بود نسبت به همیشه.من برااولین بار احساس کردم باهمیشه فرق داره اینو به دوستمم اونروز گفتم.حت ...

بخاطر همینکه نمیتونین به کسی فکر کنین میگم سعی کنین دفعه بعد که دیدین همو کمی صمیمی تر برخورد کنین یه حرکتی چیزی که متفاوت باشه... انشاالله زودتر واکنش مثبتی از سمت ایشون باشه تا از سردرگمی دربیاین. راستش من خودم اول من بودم که از همسرم خوشم اومد مربوط به 12 سال پیشه خب ما دانشجو بودیم و رفتارها بچگانه تر اون موقع داخل فیسبوک بهم ریکوئست داد قبول کردم و هر چند وقتی پیامهای کمی بینمون رد و بدل می‌شد تا چند ماه بعد بیشتر شد و رابطمون جدی شد اینارو گفتم که بگم کمی ریسک کنین 

بخاطر همینکه نمیتونین به کسی فکر کنین میگم سعی کنین دفعه بعد که دیدین همو کمی صمیمی تر برخورد کنین ی ...

ممنون عزیزم.انشاءلله

متاسفانه من تو این موارد بشدت بی دست و پام .هیچوقت نمیتونم پیشقدم شم اما بحرفتون گوش میدم و سعی میکنم باهاش بهتر رفتار کنم.گاهی وقتا فک میکنم شاید بخاطر اختلاف سنیمون پیشقدم نمیشه نمیدونم،هزار جور فکر تو سرمه

ممنون عزیزم.انشاءللهمتاسفانه من تو این موارد بشدت بی دست و پام .هیچوقت نمیتونم پیشقدم شم اما بحرفتون ...

بله اینم می‌تونه باشه شاید اصلا به فکرشونم خطور نمیکنه یا به خودشون اجازه نمیدن به شما فکر کنن انشاالله خدا هواتونو داشته باشه و بهترینها نصیبتون بشه

بله اینم می‌تونه باشه شاید اصلا به فکرشونم خطور نمیکنه یا به خودشون اجازه نمیدن به شما فکر کنن انشاا ...

ممنونم عزیزدلم.لطف دارین شما