2777
2789
عنوان

اینا علائم چیه

78 بازدید | 10 پست

همیشه خارش شدید دارم

انگار بدنم خشکه همش

منافذ صورتم بازه 

اب ریزش بینی دائم

انگار همیشه یه چیزی تو بدنم داره حرکت میکنه😫😫

خدایا سرنوشتم را شفای انسان هایی قرار ده که در کورسوی امیدشان شفای تو را می طلبند...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آلرژی و احتمالا عفونت 

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

آزمایش آلرژی بده، شاید به چیزی حساسیت داری

بعد مشخص میشه به چی حساسیت دارم؟ 

کجا باید این ازمایشو بدم؟ 

خدایا سرنوشتم را شفای انسان هایی قرار ده که در کورسوی امیدشان شفای تو را می طلبند...
شاید کبدت مشکل داره.یه چکاپ بشو.ان شاا... سلامتی حاصل بشه

نه اصلا چکاپ کامل دادم هیچ مشکلی نداشتم

ولی تست الرژی تا حالا ندادم

بعد مشخص میشه به چی حساسیت دارم؟ کجا باید این ازمایشو بدم؟

یه پیجه هست توی اینستاگرام که میان خونه خونگیری میکنن

Javadilab اسمشه، اونجا توضیح میداد آزمایش آلرژی بدین معلوم میشه به چی حساسیت دارین

فکر کنم دکتر عمومی مینویسه چیا توی آزمایش مشخص بشه

باز از یه آزمایشگاه زنگ بزن بپرس

من خودم انجام ندادم چون آلرژی نداشتم

یه پیجه هست توی اینستاگرام که میان خونه خونگیری میکننJavadilab اسمشه، اونجا توضیح میداد آزمایش آلرژی ...

ممنون

عفونت چی مثلا؟

ممکنه سینوس‌ها یا چیز دیگه.

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.