2777
2789
عنوان

قشنگا بیاین اسم بدین نماز شب دعاتون کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 19 پست

تو رو خدا و لطفا دعا کن به نیت اینکه خیلی من و عزیزانم مخصوصا من تر و فرز و زرنگ و باهوش و زیرک و اجتماعی و با استعداد و خوش شانس و پولدار و آبرو دار و سالم و خوشبخت و موفق و زیبا شیم و خدا عمر خیلی طولانی به من و عزیزانم بده و هیشکی من و عزیزانم رو کتک نزنه و هیشکی بهمون تهمت نزنه و هر جا من و عزیزانم می ریم از خدا خواسته استخداممون کنن و انشالله هیچ وقت و هیچ موقع حرف زدن زبون من و عزیزانم نگیره تپق نزنیم و هیچ وقت من و عزیزانم شل و ول و دست و پا چلفتی و بی اعتماد به نفس و ساده و خنگ نباشیم و من و عزیزانم ساده و مظلوم و تو سری خور نباشیم 😭.

.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو رو به امام رضا دعا کن انشالله پدرم و عمه هام و عموهام و بچهای عمه هام و عموهام و زنعموهام و زن داییام و شوهر سابقم و خانواده اش و همکارانم هر چقدر من و عزیزانم رو کتک زدن همین روزا کتک بخورن و انشالله هر چقدر بهمون تهمت زدن بهشون تهمت همین روزا بزنن و هر چقدر آبرومونو برد آبروشون همه جا بره هر چه زودتر و هر چقدر کوچیک و تحقیرمون کرد کوچیک و تحقیرشون کنن و انشالله هر چی ازمون گرفتن و هر بلایی سرمون آوردن سرشون پیش بیاد همین روزا خیلی زود😭 وانشالله دیگه هیچ وقت زور پدرم و عمه هام و عموهام و زنعموهام و بچهای عمه هام و عموهام و شوهر سابقم و خانواده اش به من و عزیزانم نرسه و اندازه سر سوزن نتونن آزارمون بدن و در حقمون هیچ ظلمی نتونن کنن😔

تو رو به امام رضا دعا کن انشالله پدرم و عمه هام و عموهام و بچهای عمه هام و عموهام و زنعموهام و زن دا ...

عزیزم‌نیازی نیس همه رو بنویسی.‌من دعا میکنم هرچی تو دلته خدا بهت بده انشاالله

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

سلام عزیزدلم

الهی به حق خانوم فاطمه زهرا مریضتون شفا پیدا کنه و شفای همه ی مریضا❤️❤️

محتاجیم به دعا .

ملیسا

برای من دعا کن که منم امسال بختم باز شه و با یک پسر خوب به زودی زود ازدواج کنم🥹❤️