2777
2789
عنوان

بهش پیام بدم

131 بازدید | 17 پست

من با یه پسری دوست معمولی بودم کلا یه هفته بعد سر یه هفته طرف گفت خدافظ منم گفتم به سلامت بعد الان موهامو کوتاه کردم اون توی اون یه هفته دوست بودیم بهم گفته بود کوتاه نکنیا الان میخوام پیام بدم بگم راست میگفتی واقعا بد شدم با موهای کوتاه. نمیدونم وقتی طرف خودش گفت خدافظ حتی چت رو دو طرفه پاک کرد من پیام بدم نگه چقدر سیریشه

بهش گفتم که موهای بلندشو میخوام رفت کوتاه کرد.. 

متاهل و متعهد اگه لایک کردم یعنی باهاتون موافقم وقتی تاپیک میزنم و راجع به چیزی میپرسم یعنی ادم انتقاد پذیری ام ولی وقتی تو تاپیکم جوابتونو نمیدم یعنی با جوابتون مخالفم ولی حوصله متقاعد کردنتون رو ندارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه لزومی داره بری پیام بدی؟ وقتی طرف گفته خداحافظ و چتو دوطرفه پاک کردهاینکه بگی موهام بد شده ضعفتو ...

درست میگی من خیلی سخته برام جدا شدن خیلی طول میکشه برای همین میگفتم شاید یه راهی باشه عاشقش نیستم فقط دوستیم ولی واقعا حس اینو میداد باهاش یه چیز میشه ولی نشد:) شاید پیام بدم اوضاع درست بشه

درست میگی من خیلی سخته برام جدا شدن خیلی طول میکشه برای همین میگفتم شاید یه راهی باشه عاشقش نیستم فق ...

اخی درکت میکنم 🫠

فاصله بگیری و چکش نکنی خیلیی به نفعته

- اول باید شروعش کنی تا بعد بتونی بهترش کنی؛

همین کارو میکنم غرورمو نگر میدارم شاید بعد یه مدت خودش پیام بده شاید

چه خوب که ارزش خودتو میدونی✨

خودتم درگیر این نکن که یعنی کِی پیام میده کی نمیده

رهاش کن

- اول باید شروعش کنی تا بعد بتونی بهترش کنی؛