2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توروخدا ازفکرش بیا بیرون خودتو مشغول زندگی کن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بگو از افسردگی چیزی نمی‌دونم بدون اینکه بگی از افسردگی چیزی نمی‌دونم:

🤣🤣🤣🤣🤣

ولی طنزت ماشالله قویه 🤣🤣

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کدخدایی که گمان کرده خدای ده ماست🕳کدخدا نیست ،خدا نیست ، بلای ده ماست 🎃اگه تو یه تاپیک باهات بحث کردم ،تو تاپیک دیگه باهات خوب بودم ،عاشقت نیستم،آیدیتو یادم رفته ⚒️.

نشون بده بدون اطلاع میتونی حرف بزنی بدون اینک صریحا بیان کنی:

خب اگه خودت هم می‌دونی، باید بدونی که افکار خودکشی یک هو نمیان سراغ آدم. تو به خاطر دلایل مختلف افسرده میشی، و اینقدر طولانی میشه که حتی فراموش می‌کنی دلایل افسردگیت چی بودن. یه جایی میشه که بی‌حس میشی و فقط به تموم کردن و خودکشی فکر می‌کنی. برای همین خیلی برام عجیب بود که نوشتی به دلیلش فکر نکن. به نظرم آدم در این مقطع اصن به چیزی به جز مرگ فکر نمی‌کنه.

کار گلم... فقط مشغول کار شدن فکر آدم رو آزاد می کنه همین و بس.  چاره دیگه نداره...یه کاری پیدا کن که از صبح تا شب مشغول باشی ،بارها تجربه کردم و همین راهش بوده و بس..

دنبال قشنگیا بگرد .هر چیز مثبتی ک تو زندگیته .تو اینترنت سرچ کن فیلم هایی مثلا بر مبنای خودکشی و .... امید ب زندگی و این حرفا .بدنتو بشناس مثلا با چی سرحال میاد چی اذیتش میکنه

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کدخدایی که گمان کرده خدای ده ماست🕳کدخدا نیست ،خدا نیست ، بلای ده ماست 🎃اگه تو یه تاپیک باهات بحث کردم ،تو تاپیک دیگه باهات خوب بودم ،عاشقت نیستم،آیدیتو یادم رفته ⚒️.

خب اگه خودت هم می‌دونی، باید بدونی که افکار خودکشی یک هو نمیان سراغ آدم. تو به خاطر دلایل مختلف افسر ...

قطعا همینطوره ،ولی خودکشی هم درست نیست باید رو افکارت مدیریت داشته باشی ک اصن ب این پوچی نرسی،در این موارد بخواد صحبت شه خیلی چیزای دیگه رو باید در نظر گرفت و قشنگ تو عمق ماجرا رفت که خب نمیشه بالاخره هر کسی با توجه به مسائل و مشکلاتش تصمیم گیری میکنه ،اما در کل من خودکشی رو برای آدمای ضعیف میدونم و این صرفا ب این دلیل نیس ک خودمم این احساساتو تجربه نکرده باشم اما چه مورد تایید عموم باشه یا ن نظرم همینه