2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه گفت بستگی به دست و پای خودش داره و یسری شرایط دیگه

تو همین سایت خانومه می‌گفت یه مدت دفتر وکالت زده پرنده در نمی زده داشت آزمون میداد بره کارمند دادگستری شه...

ولی درکل شغل مهندسی فضای با آسایش روانی بهتری داره واسه خانم

کسی رو میشناسم که چند سال پیش بالای صد در می آورد می‌گفت خیلی اعصابش داغون شده می خواست معلم شه...

حالا تا کسی واردش نشه متوجه عمق ماجرا نمیشه

داییمم وکیل قدریه دخترش رتبه زیر صد انسانی شد 

هر کاری کرد بره حقوق باباش اجازه نداد با اینکه بهترین موقعیت براش فرآهم بود 

تصور من اینه که دلش نمی خواست تو فضایی که خودش می‌دونه چه خبره دخترش آسیب ببینه

مقایسه هایی که اطلاعاتشو داشتم جدا از پول برات انجام دادم 

ولی در کل همون‌طور که گفتم به آدمش و شرایط بستگی داره 

نمیشه گفت بستگی به دست و پای خودش داره و یسری شرایط دیگهتو همین سایت خانومه می‌گفت یه مدت دفتر وکالت ...

اینکه پرنده پر نزنه ک والا خندم میگیره....خیلی محاله 

مگ اینکه طرف اینقدر بی عرضه باشه با ۴ تا وکیل مشهور نتونه ارتباط بگیره یا ازونا ک ب زور طرح‌ تسهیل با رتبه نجومی قبول شدن باشه

مهندس بیکارم زیاد داریم والا

اینکه پرنده پر نزنه ک والا خندم میگیره....خیلی محاله مگ اینکه طرف اینقدر بی عرضه باشه با ۴ تا وکیل م ...

دوست عزیز من دارم نقل قول می کنم ...

یه خانومی بود اینجا باش هم صحبت شدم اتفاقا خیلی مدافع رشتش بود و با اینکه تعریف می کرد مجبور شدم دفتر کارمو جمع کنم چون اجارشم در نمیومد ولی بازم خیلی حقوق حقوق می کرد

و اتفاقا می گفت که یکی از دانشگاههای درجه یک دولتی خونده 

بله مهندس بیکارم زیاد داریم خیلی زیاد حتی

کسی منکر این نیست 

همون‌طور که رشته حقوق بیکار  زیاد داریم ...

هر دو یه آزمون جداگانه(حقوق آزمون وکالت و مهندس آزمون نظام مهندسی) دارند که اگه قبول شن واردش می شن و میتونن بسته به تلاش و ارتباطات و...درآمد خیلی خوبی به دست بیارن

دوست عزیز من دارم نقل قول می کنم ... یه خانومی بود اینجا باش هم صحبت شدم اتفاقا خیلی مدافع رشتش بود ...

عزیزم ی چیزی ک اینجا هست

تو این مجاری ما نمی‌فهمیم کی از کجا اومده و هویتش جعله یا راسته

وکیلی ک‌ وکیل باشه اینجا پلاس نمیشه عزیزم تایمش خیلی برایش ارزشمند تره

عزیزم ی چیزی ک اینجا هستتو این مجاری ما نمی‌فهمیم کی از کجا اومده و هویتش جعله یا راستهوکیلی ک‌ وکیل ...

اینقدر همه چی رو صفر و صد نبین تو این سایت همه جور آدمی هست از بالاترین مشاغل تا بیکارترین ادمها تا محصل و خانه دار و....

خود من تایم خیلی خیلی کمی دارم اگه بدونی چقدر مشغلولیتم زیاده هم از لحاظ کاری هم زندگی خصوصی...

ولی عادت کردم یهو وسط کارام یه سر میزنم میرم...

در ثانی ایشونم اون زمانی که با من  صحبت می کرد وکیل نبود که دفترشو جمع کرده بود داشت برای آزمون کارمندی دادگستری میخواند طبیعیه وقت داشته به قدر اومدن تو سایت و رفتن...

در کل حرفت درسته هویت آدمها اینجا معلوم نیست حتی من و شما!

ولی قرار نیست اگه حرفهای یه نفر با مذاق ما خوش نیومد نادیدش بگیریم و بگیم تو فضای مجازی نمیشه به کسی اطمینان کرد!

اونوقت از اون طرف هرکس هر حرفی مطابق با میل و تصورات ما زد قبول کنیم و بگیم چه اطلاعات درست و خوبی !

به هر دو باید به عنوان اطلاعاتی نگاه کرد که می تونه درست باشه یا نه و اشاره ای  بشن برای تحقیق بیشتر ما تو فضای واقعی...

نمیشه گفت بستگی به دست و پای خودش داره و یسری شرایط دیگهتو همین سایت خانومه می‌گفت یه مدت دفتر وکالت ...

میشه بگین اون دختره چه رشته ای رفت؟ 

این کاربری برای دو نفره آقا یه توت ما رو نجات داد