فروردین2 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 3686 عنوان اونایی که لاغر کردن بگن چجوری ثواب داره 66 بازدید | 14 پست سلام رژیم میگیرم کالری شماری میکنم روزی یکساعت ورزش تو خونه دارم زنجبیل میخورم چای سبز و دانه چیا میخورم قند و شکر تا ۷۰ درصد حذف کردم ولی روی ۷۳ موندم قدمم ۱۶۵ هستش ⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش... 1404/08/01 | 18:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
صدف26 عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 2228 بنظرم کالری شماری نکن اصلا چون زود از رژیمت خسته میشی اون ۳۰درصد قندوشکر مثلا چیا میخوری کربوهیدرات چطور
paradise1370 عضویت: 1400/09/20 تعداد پست: 9162 استپ کردیبدنت رفته رو حالت ذخیره انرژیمیدونه کم میخوریکم هم مصرف میکنههفته ای یه روز زیاد بخورنزار بدنت به یه حالت عادت کنهبهش شوک بده دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱
arames20 عضویت: 1403/06/02 تعداد پست: 6292 در هفته یک روز زیاد غذا بخور دو برابر همیشه اینجوری استوپ وزنیت میشکنه و کم میکنی احتمالا هر روز یه کالری یکسان میخوری لایک نکنید 🙏
فروردین2 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 3686 بنظرم کالری شماری نکن اصلا چون زود از رژیمت خسته میشی اون ۳۰درصد قندوشکر مثلا چیا میخوری کربوهیدرات ... مثلا یه تیکه کلوچه ، کربوهیدراتم مثلا برنج ۷ قاشق یا نون کم میخورم ⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
فروردین2 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 3686 استپ کردیبدنت رفته رو حالت ذخیره انرژیمیدونه کم میخوریکم هم مصرف میکنههفته ای یه روز زیاد بخورنزار ب ... باشه عزیزم ⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
فروردین2 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 3686 در هفته یک روز زیاد غذا بخور دو برابر همیشه اینجوری استوپ وزنیت میشکنه و کم میکنی احتمالا هر روز یه ... آره حدودا هر روز زیر هزار ⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
arames20 عضویت: 1403/06/02 تعداد پست: 6292 آره حدودا هر روز زیر هزار خب فردا دو هزار برو استپ وزنیت میشکنه هفته ای یک بار این کارو بکن لایک نکنید 🙏
فروردین2 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 3686 خب فردا دو هزار برو استپ وزنیت میشکنه هفته ای یک بار این کارو بکن مرسی عزیزم ⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
فروردین2 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 3686 وزن به این خوبی راضی نیستی؟ عزیزم نه راضی نیستم حقیقتش دوست دارم بشم ۶۸ کیلو ⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
هایده۹۹۱۳ عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 15355 نهارتو حذف کن صبحانه و شامت کامل بخور نهار فقط آب یا چای چند روز بگذره عادت میشه آروم آروم کم میکنی کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲
فروردین2 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 3686 نهارتو حذف کن صبحانه و شامت کامل بخور نهار فقط آب یا چای چند روز بگذره عادت میشه آروم آروم کم میکنی آخه میدونی چیه عزیزم خیلی گرسنم میشه خیلی ،دست خودمم نیست ⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
هایده۹۹۱۳ عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 15355 آخه میدونی چیه عزیزم خیلی گرسنم میشه خیلی ،دست خودمم نیست باید تحمل کنی روز اول دوم سخته فقط،آب بخور یا چای ی لیوان ساعت ۷ غروب شام بخور ببین ظهر ساعت شماری کن بگو یکساعت تحمل کنم..همینجوری پشت هم تا ۷ بشه۷ به بعد آزادی ...کلن شاه چالز نهار نمیخوره واس همین همیشه لاغره کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲