2777
2789
عنوان

استاده رو

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 33 پست
اولا ک لزومی نداره ب شما فشار زیادی وارد شه و اتفاقی ک برا ی عده اتفاق افتاده رو برا من هم صادق بدون ...

بنده هم اشاره به اسیب هاش کردم که با همین نگاه ها کیلویی نمره میدن… 

اگر دانشجو اخلاق داشته باشه نباید انقدر درگیر نگاه استادش باشه ک خدایی نکرده شرایط صمیمیت بیشتر رو فراهم کنه و در ادامه به بقیه اسیب بزنه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فک کنم اسیب زیاد دیدی ت دانشگاه ولی مسئله اسی ربطی ب موضوعی ک شما گفتید نداشت🥴

بنده ک نه فقط

اما گروهی از دانشجوها در اینستا و توییتر اعتراض شون اعلام کردن که از این صمیمیت در نگاه ها و لبخندها بین استاد و دانشجو اسیب دیدن 

بنده هم اشاره به اسیب هاش کردم که با همین نگاه ها کیلویی نمره میدن… اگر دانشجو اخلاق داشته باشه نبای ...

اینکه دانشجو براش سوال شده باشه یا فرض مثال  درگیر نگاه استادش شده باشه دلیلی بر رفتار غیراخلاقیش نیست 

رفتار غیراخلاقی اینه که خودتون رو درحدی مقید ب اخلاق بدونید که ترو خشک رو باهم بسوزونید و قضاوت نا ب جاکنید  .برای من فقط یه سوال ایجادشده اگرم ایشون از من خوشش اومده باشه و قصدش خیرباشه از اینک این تاپیک رو زدم پشیمون نیستم قطعا‌.

شاید یک استادی از دانشجویی خوشش اومده ونیتش خیرباشه ن صرفا بی انصافی وقربانی کردن مابقی دانشجوها