2777
2789
عنوان

استاده رو

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 33 پست
جوونه ولی مجرده رو نمیدونمن فعلا زوده اونقدرا خوش شانس نیستم😂

پس وقتش رسید خبرم کن تبریکه رو بگم مونده رو دلم😂😂😂دیدی ادرس گرفتم عروسیتم اومدم هاااا البته باجمعی از نی نی سایتی هاااا🤭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حالا این تاپیکو زدی نظرتو راجب این اتفاق هم بگو یکم باهات مشابهه

من ترم گذشته سر کلاسی بودم و موقع آنتراک دیدم یکی از پسرای کلاس پیام داده این استاد خیلی به شما نگاه میکنه حواست باشه😐

یعنی چی واقعا؟😂

حالا استاد بنظرم بعیده فقط منو نگاه کرده باشه وگرنه حتما خودم متوجه میشیدم

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

اون پسره رو تو احتمالا کراشه تا استاد😬

من اصلا جوابشو ندادم مفهوم پیامشو بفهمم😂

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

مجرده؟ یعنی بگم مبارکه یا زوده؟؟؟؟ 😂

ای کاش این روابط استاد دانشجویی رو عادی سازی نکنید ک یک عده کیلویی نمره بگیرن و عزیز دردونه ی استاد بشن بقیه هم قربانی این احساسات…

غیرتی شد😂

منم هیچی جوابشو ندادم 

یکم اسکول میزنه یارو😂

چ ربطی داشت😐

ربطش اینجاست وقتی یکی چنین تاپیکی میزنه هی پیازداغ داستان زیاد نکنید

بهش بگید سرت توی کارت باشه یادت نره شما دانشجویی و استاد و نباید این روابط حتی توی ذهن‌ دو طرف بیاد

ربطش اینجاست وقتی یکی چنین تاپیکی میزنه هی پیازداغ داستان زیاد نکنیدبهش بگید سرت توی کارت باشه یادت ...

فک کنم اسیب زیاد دیدی ت دانشگاه ولی مسئله اسی ربطی ب موضوعی ک شما گفتید نداشت🥴

ربطش اینجاست وقتی یکی چنین تاپیکی میزنه هی پیازداغ داستان زیاد نکنیدبهش بگید سرت توی کارت باشه یادت ...

اولا ک لزومی نداره ب شما فشار زیادی وارد شه 

و اتفاقی ک برا ی عده اتفاق افتاده رو برا من هم صادق بدونی

خیلیا خانواده دار و بااصالت و چارچوب دارن .! ثانیا اگرم اون اقا واقعا از منه دانشجو خوشش اومده تاوقتی ب دیگران آسیبی نزده این رابطه درسته!