2777
2789
عنوان

زن دایی بدجنس دایی مهربون

134 بازدید | 17 پست

سلام بچها ما یه زن دایی داریم بچهاشو پیش ما بزرگ کرد چون شاغل بود ولی تاحالا یکیارم خونش دعوت نشدیم یا ویلاش حدود ۱۵ ساله عروس این خانوادس با همه میگه میخنده مهمونیا میاد دست همرو میبوسه ولی فقط اقوام خودشو ویلاش و خونش دعوت میکنه با این شخص چطور باید رفتار بشه من خیلی میسوزم وقتی یادم میوفته هزارتا مار براش کردیم ولی اون اینطور نمک نشناس بود دایم هرموقه کاری داشته باشیم انجام میده ولی هیچوقت خونش یا ویلاش دعوت نشدیم هیچوقت هیچ بدی هم به زنش نکردیم جز مهربونی خداشاهده حتی یکبار یکبار با این زن ما بلند حرف نزدیم چه برسه به بدی کردن بنظرتون چرا این شخص اینطوره لطفا راهنمای کنید اگه تجربه دارید چطور باهاش برخورد کنم 

سواله برام داییم چه واکنشی داره؟

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دایی کاراتونو انجام میده کافیه به نظرم  بذارید زندایی تو خونش خوش باشه

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

مامانم ناراحت میشه داداششو نبینه خونه رو جهنم میکنه با حرفاش همشم طرفدار برادرشه

اینجوری خیلی سخت شد تا وقتی که مامانت از این شرایط رازی باشه کاری نمیتونی بکنی

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
خوش باشه ؟ پس بچهاشو ما بزرگ کردیم کم خوش بود؟ بچهاشو چرا نبرد پیش فامیلاش بزرگ کنه ؟

داییتون حتما بچه هارو دوست داشته پیش مادربزرگ وعمع وعمو باشه این زرنگی دایی بوده نخواسته پرستار بگیره درست فکر کنید کسی که شما رو نخواد بچشو به شما نمیده

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

اره واقعا اینجچر ادما میدونن ما نمیتونم باهاشون مقابله کنیم بخاطر مادرم سو استفاده میکنن

همیشه همینه بابا . عموما هم عروسا سواستفاده میکنن میبینن پسرشون برادرشون دوست دارن میتازونن.تا وقتی پسر دوستی مادرا خواهرا کم نشه هم این چیزا تمام نمیشه هم دعواها.