2777
2789
عنوان

پادرد دربارداری

209 بازدید | 9 پست

سلام خانما 

من هفته ۱۶بارداری ام از چند هفته پیش پاشنه پام صبح ک بیدارمیشم خیلی درد میکنه جوری ک نمیتونم پام و رو زمین بزارم و ب سختی راه میرم کسی اینجوری هست؟آیااین درد عادیه یابرم پیش دکتر؟تو بارداری قبلی بااینکه خیلی وزنم بالا رفته بود اینجوری نبودم

خداکنه هیچ زنی در ارزوی مادرشدن نباشه و تمام زنان سرزمینم طعم مادرشدن رو بچشن😍😍

عزیزم ربطی به بارداریتون نداره،شما احتمال زیاد خار پاشنه داری،کفشتون حتما باید طبی اصل باشه تو خونه هم دمپایی طبی روفرشی بپوشید،خیلی موثره😍

خدایا شکرت😍 همه ی زندگیم فدای دخترای نازم 😍     یکتا  و  رستا  😙😙😙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ربطی به بارداریتون نداره،شما احتمال زیاد خار پاشنه داری،کفشتون حتما باید طبی اصل باشه تو خونه ...

اخه از۲هفته پیش یهو اینجوری شدم خارپاشنه یهو اتفاق میافته؟

اخه از۲هفته پیش یهو اینجوری شدم خارپاشنه یهو اتفاق میافته؟

اره عزیزم،منم مثل شما بودم،برای نماز صبح که پا میشدم با پنجه پا راه میرفتم،البته یکی از پاهام

اره عزیزم،منم مثل شما بودم،برای نماز صبح که پا میشدم با پنجه پا راه میرفتم،البته یکی از پاهام

منم ی پام بیشتره دردش جوریه ک ۲روزه اول چند دقه پام و ماساژ میدم تا بتونم راه برم ولی تاثیری نداره.نیاز ب دکتر رفتن نداره؟فقط باپوشیدن کفش طبی خوب میشه؟

منم ی پام بیشتره دردش جوریه ک ۲روزه اول چند دقه پام و ماساژ میدم تا بتونم راه برم ولی تاثیری نداره.ن ...

حالا گلم خواستی دکترم برو،ولی برادر من پزشک ارتوپد هستند،در درجه اول پوشیدن کفش و دمپایی طبی رو به من توصیه کردند،با توجه به اینکه باردار هم هستید مسلما نمیشه کار دیگه ای کرد😊

حالا گلم خواستی دکترم برو،ولی برادر من پزشک ارتوپد هستند،در درجه اول پوشیدن کفش و دمپایی طبی رو به م ...

ممنون عزیزم ک وقت گذاشتی برام خیلی لطف کردی مهربون