elnx مدیر عضویت: 1399/03/30 تعداد پست: 1600 عنوان عاشق شدین | مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 46 پست چی شد؟ رسیدین یانه؟ 😎 1404/08/01 | 18:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لوبیا_فرفری عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 4571 خدا کنه هیچ وقت گرفتارش نشی... عزیزم من ۳ سال و نیمه توی رابطه ام ولی اصلا متوجه نمیشم چجوری بقیه میگن که وقتی عاشق میشن اینجورین اونجورین...من واقعا دوسش دارم ولی خیلی عجیبه برام که چرا اینجوریم. •یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻⚕️💊
لوبیا_فرفری عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 4571 چون عاشق اش نیستی من الان بعد اون بلاخره کلی پسر وارد زندگی ام شدن ک خب برام اصلا مهم نبودن من خودم ... اخه امکان نداره من عاشقشم که ۳ سال و نیمه باهاشم ولی اگر یه وقت بخواد بره یا خیلی اذیتم کنه میزارم بره. •یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻⚕️💊
خوش_قدم_باجی عضویت: 1404/07/20 تعداد پست: 1595 اره .کات کردم.عذاب کشیدم تو نبودش .میخواستم برگردم بهش.امروز با یه ربات مچشو با یکی دیگه گرفتمو فهمیدم رل زده. ۹ ماه الکی گریه هامو برا یه بیشرف حروم کردم
ورزشکاریی عضویت: 1400/12/28 تعداد پست: 2251 عزیزم من ۳ سال و نیمه توی رابطه ام ولی اصلا متوجه نمیشم چجوری بقیه میگن که وقتی عاشق میشن اینجورین ا ... دوست داشتن با عاشق بودن متفاوته ولی خب منم اوایل اینجوری بودم بعد یهو کات کردیم فهمیدم خیلی عاشق اش بودم #پزشک-آینده اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻
زیبادختایرانی عضویت: 1404/07/02 تعداد پست: 814 نه هنوز .متوجه خیانتش شدم بین دوراهی ام ببخشم یا نه خدایا ثروتی عظیم تر از ثروت قارون به من عطا کن🥰و زیبایی ای بیشتر از زیباترین زنان جهان💖
ورزشکاریی عضویت: 1400/12/28 تعداد پست: 2251 اخه امکان نداره من عاشقشم که ۳ سال و نیمه باهاشم ولی اگر یه وقت بخواد بره یا خیلی اذیتم کنه میزارم ب ... فک میکنی میزاری میری ولی نمیزاری بری من هنوزم گاها بهش فکر میکنم با اینکه انقدر بهم بدی کرد انقدر اذیت شدم #پزشک-آینده اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻
ورزشکاریی عضویت: 1400/12/28 تعداد پست: 2251 اره .کات کردم.عذاب کشیدم تو نبودش .میخواستم برگردم بهش.امروز با یه ربات مچشو با یکی دیگه گرفتمو فهمی ... با چه رباتی؟ #پزشک-آینده اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻
لوبیا_فرفری عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 4571 فک میکنی میزاری میری ولی نمیزاری بری من هنوزم گاها بهش فکر میکنم با اینکه انقدر بهم بدی کرد انقدر اذ ... نمیدونم شاید... •یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻⚕️💊
ورزشکاریی عضویت: 1400/12/28 تعداد پست: 2251 @Shsggehehgd_bot عزیزم میشه بگی دقیقا باید چیکار کنم باهاش؟ #پزشک-آینده اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻
ورزشکاریی عضویت: 1400/12/28 تعداد پست: 2251 @Shsggehehgd_bot عزیزم من استفاده کردم و واقعا عالی و درست بود ربات دیگ سراغ نداری؟بعد این انگار تعداد دفعات اش محدوده چجوری تعداد دفاع ات اشو ببریم بالا؟ #پزشک-آینده اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻
خوش_قدم_باجی عضویت: 1404/07/20 تعداد پست: 1595 عزیزم من استفاده کردم و واقعا عالی و درست بود ربات دیگ سراغ نداری؟بعد این انگار تعداد دفعات اش محدود ... فقط یبار آیدیه یکیو میتونی بزنی بقیش پولیه.اگه میخوای دوباره استفاده کنی با یه اکانت دیگه امتحان کن یا دیلیت اکانت کن دوباره استفاده کن
خوش_قدم_باجی عضویت: 1404/07/20 تعداد پست: 1595 عزیزم میشه بگی دقیقا باید چیکار کنم باهاش؟ اول استارتش میکنی بعد آیدیه کسیو که میخوای مچشو بگیری رو میفرستی بعدم چنتا کلید میاره اونارو میزنیو همچیشو میبینی گروهایی که بوده.کسایی که باهاشون چت کردهو...
sepan عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 614 اول استارتش میکنی بعد آیدیه کسیو که میخوای مچشو بگیری رو میفرستی بعدم چنتا کلید میاره اونارو میزنیو ... سلام برای تلگرامم ؟؟قبلی هاهم میادحذف شده؟؟؟
sepan عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 614 اول استارتش میکنی بعد آیدیه کسیو که میخوای مچشو بگیری رو میفرستی بعدم چنتا کلید میاره اونارو میزنیو ... اوناکه حذف دوطرفه وسکرت چت بوده هم میاد؟؟؟