2777
2789
خدا کنه هیچ وقت گرفتارش نشی...

عزیزم من ۳ سال و نیمه توی رابطه ام ولی اصلا متوجه نمیشم چجوری بقیه میگن که وقتی عاشق میشن اینجورین اونجورین...

من واقعا دوسش دارم ولی خیلی عجیبه برام که چرا اینجوریم.

•یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻‍⚕️💊

چون عاشق اش نیستی من الان بعد اون بلاخره کلی پسر وارد زندگی ام شدن ک خب برام اصلا مهم نبودن من خودم ...

اخه امکان نداره من عاشقشم که ۳ سال و نیمه باهاشم ولی اگر یه وقت بخواد بره یا خیلی اذیتم کنه میزارم بره.

•یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻‍⚕️💊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من ۳ سال و نیمه توی رابطه ام ولی اصلا متوجه نمیشم چجوری بقیه میگن که وقتی عاشق میشن اینجورین ا ...

دوست داشتن با عاشق بودن متفاوته ولی خب منم اوایل اینجوری بودم بعد یهو کات کردیم فهمیدم خیلی عاشق اش بودم 

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻
اخه امکان نداره من عاشقشم که ۳ سال و نیمه باهاشم ولی اگر یه وقت بخواد بره یا خیلی اذیتم کنه میزارم ب ...

فک میکنی میزاری میری ولی نمیزاری بری من هنوزم گاها بهش فکر میکنم با اینکه انقدر بهم بدی کرد انقدر اذیت شدم

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻
اره .کات کردم.عذاب کشیدم تو نبودش .میخواستم برگردم بهش.امروز با یه ربات مچشو با یکی دیگه گرفتمو فهمی ...

با چه رباتی؟

@Shsggehehgd_bot

عزیزم من استفاده کردم و واقعا عالی و درست بود ربات دیگ سراغ نداری؟

بعد این انگار تعداد دفعات اش محدوده چجوری تعداد دفاع ات اشو ببریم بالا؟

عزیزم من استفاده کردم و واقعا عالی و درست بود ربات دیگ سراغ نداری؟بعد این انگار تعداد دفعات اش محدود ...

فقط یبار آیدیه یکیو میتونی بزنی بقیش پولیه.

اگه میخوای دوباره استفاده کنی با یه اکانت دیگه امتحان کن یا دیلیت اکانت کن دوباره استفاده کن

عزیزم میشه بگی دقیقا باید چیکار کنم باهاش؟

اول استارتش میکنی بعد آیدیه کسیو که میخوای مچشو بگیری رو میفرستی بعدم چنتا کلید میاره اونارو میزنیو همچیشو میبینی 

گروهایی که بوده.کسایی که باهاشون چت کردهو...