2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره 

رسیدیم 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

خودآزاری داری؟😂

نه هر شب نگا میکنم متوجه میشم خیلی حق داشت ولم کرد طرف خیلی خوشگله و بروز و ایناس و اینجوری بیشتر تلاش می‌کنم تا پیشرفت کنم و..

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻
عزیزم، بمیرم واست...

خدانکنه آخه عزیز دل بعضی اوقات نمیخاد ک بشه هر چقدرم ما تلاش کنیم

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻
نه هر شب نگا میکنم متوجه میشم خیلی حق داشت ولم کرد طرف خیلی خوشگله و بروز و ایناس و اینجوری بیشتر تل ...

چرا جدا شدید؟ خیانت کرد!

فدای سرت توام قطعا یه ادم خوب میاد توی زندگیت🤍

•یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻‍⚕️💊

چرا جدا شدید؟ خیانت کرد!فدای سرت توام قطعا یه ادم خوب میاد توی زندگیت🤍

بخاطر اینکه من زیادی خوب بودم و عاشق هزاران بار بخشیدم اش 

آره حرفت درسته میاد آدم خوب ولی من دیگ اون آدم درست نیستم ک بخام برم تو رابطه 

بخاطر اینکه من زیادی خوب بودم و عاشق هزاران بار بخشیدم اش آره حرفت درسته میاد آدم خوب ولی من دیگ اون ...

بعضی وقتا حس میکنم که نمیدونم عاشقی چجوریه

خیلی از دخترا در مورد وابستگی و فداکاریشون توی رابطه میگن ولی من اگر پارتنرم اشتباهی کنه نمیبخشم یا بعضی چیزارو درک نمیکنم، خیلی گیج میشم وقتی نمیفهمم چرا مثل بقیه نشدم🤦🏻‍♀️😂

•یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻‍⚕️💊

بعضی وقتا حس میکنم که نمیدونم عاشقی چجوریهخیلی از دخترا در مورد وابستگی و فداکاریشون توی رابطه میگن ...

چون عاشق اش نیستی من الان بعد اون بلاخره کلی پسر وارد زندگی ام شدن ک خب برام اصلا مهم نبودن من خودم دیسر اصیل بودم همه پسرا رو دیس میکردم و کلی از رو همه رد میشدم یهو این وارد زندگیم شد رد دادم