2789
عنوان

ترم اولیم

69 بازدید | 7 پست

بعد یه هفته اس که دارم میرم دانشگاه بعد ببین همهههه تو محوطه اینا کاپلن این تو بغل اینه و اینطور داستانا بعد حالا یه پسره هست کلاسمون واقعا خوشم از فیس و استایلش میاد ولی حتی اسمشم نمیدونستم اصلا تو کلاس ما همه خیلی تو قیافه ان و فازشو گرفتن خیلی آشنا نشدیم ولی پسرا اکیپ شدن همون روز اول بعد حالا من گشتم پیج اینستاگرامش رو پیدا کردم همون پسره رو خودمونیم دیگه راحت بگم دوست دارم باهاش اوکی بشم که حداقل یکی رو داشته باشم اونجا وقتایی که چند ساعت کلاس نداریم باهم باشیم و تنها نباشم بعد این پسره هم حالا چند بار متوجه شدم با لبخند نگاه میکنه چیکار کنم بچه ها که بهش تزدیک تر بشم حالا نمیخوام همین ترم اول برم تو رابطه ولی خب دیگا اینطوری باشه که باهم حالا ترم اول رو آشنا بشیم ترم بعدی رو بریم تو رابطه😂

چیکار کنم حالا؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اگه آبروتو دوست داری خواهشا ترم اول اینکارو نکن و کاریم به بقیه نداشته باش و زیادم نگا پسره نکن که ت ...

کاری با بقیه ندارم  با اینم تا حالا در حد سلام حرف هم نزدم که بخواد چیزی بفهمه ولی واقعا بدم نیومده ازش

منم ورودی جدیدم ولی هنوز کلاسامون شروع نشده انشاالله از هفته بعد میرم..😍

عزیزم بنظرم با احساساتت مقابله کن ک بعدا پشیمون نشی..بزار یمدت بگذره مطمئنن ادمای بهتر میان و میرن

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!"کاربری دست سه تا دوسته👀💕