2777
2789
عنوان

پارگی کیسه اب

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 44 پست
[QUOTE=57195468]وقتی رفتم تو بیمارستانی که خودش بود ، اصلا بالا سرم نیومد و تلفنی گفت برو یه جای دول ...

ممنون عزیزم 

انشاالله نی نی شما هم صحیح و سلامت بیاد تو بغلت 

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚

راستی گلم هر وقت از پارگی کیسه آب ترسیدی ، برو سرویس بهداشتی و مثانه ت رو خالی کن و خودت رو خشک کن ، بعد یه پد بزار و بدون اینکه خودت رو منقبض کنی چند تا سرفه بکن ، اگه کیسه آب پاره شده باشه پدت خیس میشه

در غیر اینصورت برای هر ترشحی انقدر استرس به خودت راه نده فدات شم 

تمام این استرس ها رو اون فندق تو دلت حس می کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترشح زرد که‌کیسه آب نیست ترشحات بارداریته عادیه منم داشتم، من تو هفته ۸ یه آبی ازم خارج شد بوی اسپرم هم میداد( میگن اب کیسه اب بوش شبیهه اسپرمه) خیلی نگران شدم با پزشک و یک ماما درمیون گذاشتم گفتن نه بابا تو هفته ۸ این اتفاق نمیفته و امکان نداره و دیگه هم ندیدم خداروشکر

راستی گلم هر وقت از پارگی کیسه آب ترسیدی ، برو سرویس بهداشتی و مثانه ت رو خالی کن و خودت رو خشک کن ، ...

میگم که دیگه هیچی ترشح ندارم ....قطع شد همه چی

سرگروه @یخچول گروه رز زرد وزن اولیه ۶۸         وزن هدف ۵۸
ترشح زرد که‌کیسه آب نیست ترشحات بارداریته عادیه منم داشتم، من تو هفته ۸ یه آبی ازم خارج شد بوی اسپرم ...

واقعا....کاش واسه منم اینجوری باشه.

سرگروه @یخچول گروه رز زرد وزن اولیه ۶۸         وزن هدف ۵۸
میگم که دیگه هیچی ترشح ندارم ....قطع شد همه چی

خدا رو شکر 

اینو گفتم تا ته بارداری یادت باشه 

تست پارگی کیسه آب اینه 

اینجوری خیالت راحته 

الانم برو با خیال راحت استراحت کن ، جای فندق خوبه

واقعا....کاش واسه منم اینجوری باشه.

وقتی دکتر گفته این اتفاق تو هفته ۸ نمیفته و خیلی زوده. شامل شما هم هست دیگه تازه مال شما ترشح بوده ماله من مثله دقیقا آب بوده. الکی برای چی نگران میکنی خودتو❤️

نارسایی دهانه رحم و وزن بالای نی نی ... ضمن اینکه من تو بارداری قبلیم فعالیتم خیلی زیاد بود و دکتر ب ...

یعنی از اوایل بارداری دهانه رحمتون باز بود ? شیاف یا امپول استفاده نمیکردید یا استراحت نداشتید?

گر نگهدار من آن است که من میدانم.      شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد
یعنی از اوایل بارداری دهانه رحمتون باز بود ? شیاف یا امپول استفاده نمیکردید یا استراحت نداشتید?

متاسفانه دکترم اصلا چک نکرد ولی بعدها که دکترم رو عوض کردم تو نگاه اول گفت تو عکس رنگیت نارسایی دهانه رحم مشخصه

شیاف رو فقط وقتی لکه بینی داشتم استفاده می کردم

استراحتم نداشتم اصلا

متاسفانه دکترم اصلا چک نکرد ولی بعدها که دکترم رو عوض کردم تو نگاه اول گفت تو عکس رنگیت نارسایی دهان ...

ان شاءالله عزیزم بارداری بعدی بچه سالم و صالح به دنیا بیارید

گر نگهدار من آن است که من میدانم.      شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد