2777
2789
عنوان

پارگی کیسه اب

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 44 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم علت پارگی کیسه اب شما چی بود ؟

نارسایی دهانه رحم و وزن بالای نی نی ... ضمن اینکه من تو بارداری قبلیم فعالیتم خیلی زیاد بود و دکتر بی مسئولیتم هم می دونست 

۳ بار ازش خواستم سرکلاژم کنه ولی گفت لازم نیست و متاسفانه اونی که نباید میشد ، اتفاق افتاد 

دکترم رو الان عوض کردم ، به محض اینکه عکس رنگیمو که واسه قبل بارداری قبلیم بود دید گفت تو از اول باید سرکلاژ میشدی

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
طول سرویکست کم بود اریانه جان ؟؟

باورت میشه هر دفعه بهش میگفتم طولش چقدره نمی گفت ؟؟؟ ولی فکر می کنم کم بود چون تمام ضربه های بچه رو پایین احساس می کردم ، ببخشیدا شرمنده ، شدیدا درد واژن داشتم 

این عجیب نیست که صبح ۵بیدار شدم دیدم لزجه مثل غلیظی خون دستمال گذاشتم دستمال خیس شد و زرد ....الان قطع شده کلا؟

اخه من تا بحال عفونت نداشتم...

سرگروه @یخچول گروه رز زرد وزن اولیه ۶۸         وزن هدف ۵۸
باورت میشه هر دفعه بهش میگفتم طولش چقدره نمی گفت ؟؟؟ ولی فکر می کنم کم بود چون تمام ضربه های بچه رو ...

👊خدا لعنتش کنه

باورت میشه هر دفعه بهش میگفتم طولش چقدره نمی گفت ؟؟؟ ولی فکر می کنم کم بود چون تمام ضربه های بچه رو ...

ای جان عزیزم ان شالله که دیگه این اتفاق برات نمیوفته فراموش کن خدا برات این یکی رو حفظ کنه استراحت کن اگر تهرانی سونو حتما رستاک برو طول سرویکس رو دقیق میگه 

👊خدا لعنتش کنه

وقتی رفتم تو بیمارستانی که خودش بود ، اصلا بالا سرم نیومد و تلفنی گفت برو یه جای دولتی من الان بیام دیگه فایده ای نداره 

خدا ازش نگذره ، من بعد فوت پدرم باردار شده بودم و خیلی خلا رفتن پدرم رو با اون بچه پر کردم ، وقتی رفت واقعا چیزی ازم نموند فقط سعی کردم ظاهرم رو حفظ کنم برای مادرم 

این عجیب نیست که صبح ۵بیدار شدم دیدم لزجه مثل غلیظی خون دستمال گذاشتم دستمال خیس شد و زرد ....الان ق ...

اصلا نگران نشو ، چیزی نیست ، عفونت برای خانوم های باردار شایع هست ، اصلا نترس

ای جان عزیزم ان شالله که دیگه این اتفاق برات نمیوفته فراموش کن خدا برات این یکی رو حفظ کنه استراحت ک ...

ممنون عزیزم 

بله تهرانم و الان پیش دکتر قاضی زاده میرم واسه سونو اگه جای خاصی نفرستتم حتما میرم 

دعا کن ، این روزا همش کارم شده دعا کنم قلبش تشکیل بشه و سالم باشه از ترسم هنوز سونو نرفتم

[QUOTE=57195468]وقتی رفتم تو بیمارستانی که خودش بود ، اصلا بالا سرم نیومد و تلفنی گفت برو یه جای دولتی من الان بیام ...[/QUOTEاکثر دکترها همینقد بی مسولیتن....فقط میتونم بگم خدا بهت صبر بده و نی نی جدیدت سالم بیاد بغلت