2777
2789
عنوان

واییی بییانن

94 بازدید | 16 پست

سلام خانوما شما برای هر عروسی خواهر تون بیاد ازتون لباس بگیره در حالی که خودشم کلی لباس داره ...چیکار میکنید میدید ؟در حالی که شما هیچوقت لباس های اونو نمیارید وفقط از وسایل خودتوناستفاده میکنید ...

من خواهرم برای هر عروسی اینکارو می‌کنه و از لباس های خودش هیچوقت استفاده نمیکنه نمی‌دونم چه دلیلی داره ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش بگو لباسای خودت خیلی قشنگ ترن چرا اونا رو نمی پوشی عزیزم؟همیشه لباس های من رو میگیری؟

بخدا لباسام رو همه کهنه کرده تو عروسی میاد یکیشون انتخاب می‌کنه می‌بره ..میگه نمی‌خوام تکراری بپوشم برای لباس های خودش پس مال من براش تکراری نیست😑

شاید سلیقه شما رو دوست دارهبله من باشم میدم

اینجوری میگی وگرنه پیش بیاد قول میدم نمیدی ..چون این یک نوع سواستفادس. و درست نیست همیشه لباسای منو بپوشه در حالی که خودش داره

خب مال منم تکراریه همه عروسی ها باهمیم ..شده یه پست لباسمو سه بار بپوشه .برای خود شما پیش اومده

من خواهر ندارم ولی دوستم همش لباسای منو میاد میبره

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

اگه عروسی باشه ک قوم خویشا خودمون نباشن میدمچه عیبی داره مثلا عروسی اقوام شوهرش

نه همه عروسی ها باهمیم ...آخه هربار یه لباست چطوری میگی میدم؟من هیچکدوم از لیلی های اونو استفاده نمیکنم ولی اون هروی من دارم رو میپوشه تازه خیلی هم ناراحت میشه میخرمشون 

من خواهر ندارم ولی دوستم همش لباسای منو میاد میبره

جدی تو چی توام میری واسه لباسای اون ؟

چرا هربار مال تورو می‌بره خودش ندارد ؟

آخه من این خواهرم برام خیلی بده  و سواستفاده داره می‌کنه تو دوستته و حتما دوست داره