2777
2789
عنوان

سقط جنین

75 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من یه روز قبل موعدم بیبی چک زدم هاله انداخت دو روز بعد موعدم خونریزی شدم امروز روز سوم خونریزیمه که متوجه شدم دهانه رحمم باز شده خونریزیم شدتش کمه جوری که امروز فقط داخل واژنم خون داشتم بیرون نشت نکرده درد کمر و شکم دارم بنظرتون سقط هست اگر علائم سقط هست الان برم دکتر میشه از سقط جلوگیری کرد امیدی هست من همه علائم حاملگی رو دارم قبلاً که پریود میشدم روز اول درد سینه هام فروکش میکرد اما این بار دو روز مثل قبل بود درد داشت امروز دردش داره کمتر میشه چکار کنم دارم از نگرانی میمیرم راهنماییم کنید 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ینی ب عقلت نرسیده ی دکتر بری ی ازمایش بدی اصن ببینی بارداری

فکر میکردم پریود شدم ولی خیلی شک داشتم آخه اقدامم دکتر رفته بودم قرص مصرف کردم و آمپول زدم پنج تا فکر کردم عوارض اونجاست تا امروز که دیدم علائمم داره کم میشه و بیشتر از همه دهانه رحمم باز شده قبلاً چنین چیزی تجربه نکردم

بی بی چک مثبت کاذب نداریم 

دو تا احتمال هست یا این خونریزی برای سقط نیست و هماتوم داشتی داره دفع میشه یه خونریزی ای می‌کنی و قطع میشه و جنین سر جای خودش میمونه 

پس اگر خونریزی طولانی نشد این احتمال رو میشه در نظر گرفت 

ولی اگر خونریزی شدید پیدا کردی دیگه ختم بارداری هست ،  احتمالا بارداری پوچ داشتی یعنی رویان تشکیل میشه بتا رو می‌بره بالا در حدی که بی بی چک و آزمایش مثبت میشه ولی رویان انقدری قوی نیست که بتونه بچسبه به دیواره رحم و تبدیل به جنین بشه با یه خونریزی شدیدتر دفع میشه 

اینجا یعنی رحم تو آماده باروری هست ولی احتمالا مشکل اسپرم وجود داره شوهرت باید آزمایش بده سه ماه شوهرت دارو میخوره حل میشه و فوری باردار میشی چون مشخصه لوله ها بازه تخمک خوبی داری یه اسپرم سالم بهت برسه باردار میشی 

در هر دو صورت ، الان هیچ کاری نمیشه کرد 

اگر بارداری موفقیت آمیزی هم بخواد باشه تو تلاشی برای حفظش نمیتونی بکنی 

الان قلب جنین تشکیل نشده هنوز ، اگر جنین مشکلی داشته باشه بدن خودش پس می‌زنه ، ولی اگر شیاف اینا بخوای استفاده کنی میاد جاشو سفت می‌کنه و اگر قلب تشکیل نشه مشکلی چیزی باشه برای سقط کار به کورتاژ کشیده میشه 

فعلا صبر کن ببین چی میشه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

فکر میکردم پریود شدم ولی خیلی شک داشتم آخه اقدامم دکتر رفته بودم قرص مصرف کردم و آمپول زدم پنج تا فک ...

اها اولش نگفته بودی آمپول زدی ، آمپول های هورمونی می‌تونه بی بی چک رو مثبت کاذب نشون بده 

اگر آمپول زدی احتمال اینکه اصلا باردار نبوده باشی هست 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

اها اولش نگفته بودی آمپول زدی ، آمپول های هورمونی می‌تونه بی بی چک رو مثبت کاذب نشون بده اگر آمپول ز ...

رفتم دکتر سونو انجام دادم گفت پنج تا کیست داری سه تخم دان راست دو تا تخم دان دو تاش پنج بود دو تا چهار و نیم یکی دو و نیم گفت بخاطر دارو و آمپولایی که مصرف کردی

رفتم دکتر سونو انجام دادم گفت پنج تا کیست داری سه تخم دان راست دو تا تخم دان دو تاش پنج بود دو تا چه ...

ان شاالله به زودی رفع میشن و باردار میشی گلم نگران نباش به درمان ادامه بده ولی روان خودت رو آروم و شاد نگه دار هر چقدر توی آرامش بیشتری باشی و استرس کمتری داشته باشی بدنت برای تشکیل جنین آماده تره