2789
عنوان

بعد ازدواج

165 بازدید | 15 پست

سلام 

میشه چند تا از اخلاق های بد که ما آقایان بعد ازدواج نباید داشته باشیم و چند تا اخلاق خوب که برای خوشحال کردن طرف مقابل باید داشته باشیم را نام ببرید

ممنونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توحموم لباس زیرو قبل از خیس شدن بزارین یه گوشه 

یا اقایی کنین بشورین خودتونو 

دسشویی رو خوب اب بگیرین ب نظافت شخصیتون برسین

گاهی ظرف بشورین جارو کنین غذا بپزین 

دراخر شاد باشین مرد اخمو زن رو هم پیر میکنه 

اگه بلد باشین زن یا پارتنرتونو بخندونین خوشبخت میشین 

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

تو جمع یا تنهایی با احترام رفتار کن با طرف مقابل و یه کاری نکن همیشه ترس اینو داشته باشه جلوی خانواده ها یا جلو مهمون بد باهاش صحبت کنی 

بخاطر بقیه بهش بی احترامی نکن فحش های رکیک ندخ یا دست درازی اینا رو بزار کنار

غذاش بد شد یا آماده نبود سرویس.ش نکن همیشه استرس بگیره 

دونفری باید بازار خرید اگر ازو خواست ..

از نظر مالی همیشه حواست بهش باشه هیچوقت نترسه بهت میگه یه قرون بده نگه الان فحش میده داد میزنه اصلا با داد صحبت نکن هیچوقت

همه پیو با صحبت باهم جل کنید هرکی دخالت کرد بزنید تو دهنش

هیچوقت منت نزار گه من بهت پول دادم چیکار کردی کجا خرج کردی 

اخلاق های بد : نسبت به اینکه خانمتون مادرش و برادرش رو دوست داره گارد نگیرید

من همسرم خونم رو کرده تو شیشه فقط منتظر بهش بگن بالاعه چشمت ابروعه تا بگه ببین به من توهین کردن. تنها اخلاق بد شوهر من اینه 💩💩

اخلاق های خوب : کادو بخرید. اهل محبت کلامی زیاد باشید. روزی چندین بار بهش بگید که دوستش دارید حتی بعد از سالها هر روز بهش بگید. یه خوراکی دلش میخاد همون موقع برید براش بخرید خانما از اینکار خیلی خوششون میاد. مادر و خواهرتون رو به همسرتون ترجیح ندید و اولویت جفتتون هم دیگه باشید. 

در خواست دوستی ندید.... بله با شمام عن آقای عزیز 😂🫵

تو جمع یا تنهایی با احترام رفتار کن با طرف مقابل و یه کاری نکن همیشه ترس اینو داشته باشه جلوی خانواد ...

اینم بگم آشپزی خیلی طاقت فرسا و زمان بره و همش باید سرپا باشه جلو ظرف شویی و گاز باشه ‌کلی ظرف بشوره اصلا اوکجور ک فکر می‌کنید یه چی بهم میزنه نیست و کلی زحمت میکشه 

لازم به ذکر بود 

ریش میزنی تمیز بزنی حموم و توالت به گند کشیده نشه

مهمون اومد خودت هم تو پذیرایی کمک کن اون خم نشه جلو بقیه

شما آقایون با ازدواج اخلاقای بدتون رو بزارید کنار

چرا نمیزارید کنار. از غرورتون یا حس برتری طلبتون باید باشه بنظرم ؟ 

تو جمع یا تنهایی با احترام رفتار کن با طرف مقابل و یه کاری نکن همیشه ترس اینو داشته باشه جلوی خانواد ...

اگر برادر و خواهر و درکل خانواده اون طرف یه روزی جلو تو یا درکل بهش بی احترامی کردن مدام به روش نیاری که آره خانوادت تو رو نمیخوان فلانی مشکل داری ااوناهم بهت نگاه نمیکنن حسابت نمیکنن فقط پیش من جا داری اصلا اینجوری نگو 

اون صدای نکرتون هم نندازید تو سرتون موقع دعوا 

چون یجاش می‌بینید سر دادو بیدادتون. زنتون تبدیل به سلیطه ای شده که نمیدونید دیگه چیکارش کنید 

از من گفتن بود 🥴