2777
2789
عنوان

یکیو میشناسم ...

166 بازدید | 11 پست

که شوهرش چندین بار بهش خیانت کرده . یعنی  شوهرشو با ی زن دیگه تو اتاق گرفته و جاهای دیگه ...  زنه ازدواج دومشه .

خلاصه چیزی که برای من عجیبه اینه که مثلا شوهرشو امشب با یکی دیگه میبینه بعد دو روز دیگه ک شوهرش میره باهاش اشتی میکنه کامنتای قربونت برم  و فدات بشم و عشقم و .. براش میذاره .

چطوری ی زن انقد بهش خیانت میشه وبعدش زود خوب میشه با شوهرش . چجوری ازش متنفر نمیشه ؟؟ اینکه بگم زنه عاشقشه هم نیست چون نه غذا میپزه نه کار خونه  . ادم میمونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما شرایط جدا شدن و نداره

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

😐😐😐

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
حتما شرایط جدا شدن و نداره

شرایطشو نداره درست ولی چرا قربون صدقه میره تو کامنتا . یعنی عمدا مینویسه ک دوست زن شوهرش ببینه ؟؟ 

مثلا امشب بهش خیانت شده دو شب بعد پا میشه میره جشن مهمونی . جالبه :-D

شرایطشو نداره درست ولی چرا قربون صدقه میره تو کامنتا . یعنی عمدا مینویسه ک دوست زن شوهرش ببینه ؟؟&nb ...

دیگه نمیدونم والا باید از خودش بپرسی

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

منم یکیو میشناسم تو همین مایه ها 

شوهرش تو اینستا عکس فقط تکی میزاره یا با مامانش و خواهراش کلی هم قربون صدقشون میره اصلا با زنش عکس نمیزاره قیافه پسره هم خیلی خوبه به چشم برادری تیپ و هیکل عالی و ورزشکاری 

خانومش همیشه لایک میکنه فقط

کلی دخترررر هم کامنت میزارن واسه پسره کامنت عشقولی و اینا 😞😞😞طلاق هم نگرفتن دارن زندگی میکنن چجوری میشه؟

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...