2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

راضی بودی کلاس چندم. چه رشته آزمون دادی

کلاس هشتم برا علوم ازمایشگاهی و نهم برای زبان خارجه که امضای معاون وزیر برا لوحش خیل به درد سمپاد و شاهد و نمونه میخوره. اگه دخترتون کشوری قبول شه یه هفته میرن مسافرت با کلی هزینه که دولت میده. سال 1401 رفتیم اصفهان به مدت 8 روز اندازه 20 میلیارد اون سال خرج شد. موقع جایزه هم 1 تومن همراه با تندیس دادن.

۱۷ ساله، از ناکجاآباد. 
کلاس هشتم برا علوم ازمایشگاهی و نهم برای زبان خارجه که امضای معاون وزیر برا لوحش خیل به درد سمپاد و ...

کلاس زبان میره. و زبانش خوبه خودش دوست داره شیمی و هوش مصنوعی شرکت کنه چجوری باید ایده بیاد تو ذهنش کسی نیست کمکش کنه؟

به درسهای خودش َضرر نمیزنه

کلاس زبان میره. و زبانش خوبه خودش دوست داره شیمی و هوش مصنوعی شرکت کنه چجوری باید ایده بیاد تو ذهنش ...

قوانین خوارزمی سال به سال عوض میشه. شما بخشنامه امسال رو دانلود کنید ببینید که برا پایه 7 چه رشته هایی مجازه. زبانم باید مکالمش قوی باشه البته رشته زبان فقط برا نهمیاس. نه ضرر نمیزنه من همزمان خوارزمی بودم معدلمم 20 بود.

۱۷ ساله، از ناکجاآباد. 
قوانین خوارزمی سال به سال عوض میشه. شما بخشنامه امسال رو دانلود کنید ببینید که برا پایه 7 چه رشته ها ...

آفریین به شما. چگونه زمان درس خوندن را مدیریت می‌کنی که زمان کم نیاری. دخترم تازه رفته هفتم زمان کم میاره غیرانتفاعی نزدیک ۳ میرسه خونه

بله  من خودم تو انشا نویسی شرکت کردم و مقام اول منطقه رو دادن بهم اما حیف ک برا استانیش نرفتم یعنی نگفتم بهم اما بدردش میخوره بخصوص اگ بخواد فرهنگیان بخونه

میخوام همون دختری باشم ک  همه جا حرف از موفقیتشه 

آفریین به شما. چگونه زمان درس خوندن را مدیریت می‌کنی که زمان کم نیاری. دخترم تازه رفته هفتم زمان کم ...

من امسال دوازدهمم و تا یازدهم میانگین 4 ساعت درس میخوندم امسال به 7 ساعت رسیده. دخترتون اگه پایش خوبه روزانه 2 ساع و 30 هم بخونه کافیه مگه اینکه بخواد خیلی وارد عمق مطالب بشه.

۱۷ ساله، از ناکجاآباد. 
من امسال دوازدهمم و تا یازدهم میانگین 4 ساعت درس میخوندم امسال به 7 ساعت رسیده. دخترتون اگه پایش خوب ...

همه درسها را چجوری وقت کنه بخونه برای فرداش ساعت ی ربع به ۳ میاد خونه روزای پاییز و زمستون هم کوتاه