2777
2789
عنوان

لطفاً کمک

37 بازدید | 1 پست

سلام به همگی

قرار بود من دیگه توی این سایت نیام بخاطر شروع دانشگاه از اول همین هفته که گذاشت ولی آنقدر حالم بده که مجبور شدم تاپیک بزارم

من ترم اولمه و توی این هفته واقعا خیلی سردرگم بودم که چه بخوانم ، چطور بخوانم و روزی دو سه ساعت بیشتر نمیخواندم و همش استرس دارم چون ماه دیگه میانترمه و دوماه دیگه پایان ترمه

وسواس مطالعاتی دارم

توی درس خواندن کندم و با استرس می‌خوانم

بعدشم این هفته خانه ما همش پدرو مادرم داشتن بحث میکردن (چون پدرم میخواد ماشینش رو عوض کنه سر اون بود)

بعد بودم گفتم عیب نداره آخر هفته جبرانش میکنم ، اینم از آخر هفته دیشب مادربزرگم با عموم که طبقه بالا ما زندگی میکنند  دعوا شدیدی کردن آخر شبی ، بخاطر اون دیر خوابیدم امروز هم ساعت ۱۰ بیدار شدم و باز مادربزرگم میاد خانه ما میگه تقصیر پدر من بوده ، منم همین جوری فشار روم بود چون این رشته من با اینکه دوسش دارم ولی بیشتر انتخاب پدر و مادرم بود من خودم مهندسی طبیعت رو دوست داشتم برم الان انگیزه ای برای درس خواندن دارم و الان فکر میکنم که درس نخوانم شاید اخراجم کردن دوباره کنکور بدم برم رشته مورد علاقم

دیروز هم با مشاور دانشگامون که دکترا روان شناسی داره و باهاش درس داشتیم صحبت کردم اونم گفت که حتما باید بیای دفتر مشاوره دانشگاه ولی حتی اگه هم برم انتقذر مشکلاتم عمیق هست که تو دوماه درست نمیشه

لطفاً بگید چه کار کنم ، ی دنیا ازتون ممنونم

باور کنید خانوادم اصلا درکم نمیکنن ، همش بهم زور میگن همین رشته رو هم زوری رفتم

بعد اسم مشاوره میارم بهشون میاد قبول هم کنن زمان می‌بره درست شم پس درس هام چطور بخوانم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.