اره حرومزاده بود و دروغگو میگفت باهام بمون باهات ازدواج میکنم الکی دوسال باهاش بودم نمیومد جلو بعدشم ولشکردم ریدم بهش به همه جا چنگزد که نتونم ازدواج کنم مزاحم خانواده شوهر سابقم شد مزاحم خانوادم شد اما به کوری چشمش ازدواج کردم کلیم پشتم رفته بود حرف زده بود بعدش فهمیدم خداروشکرسرطان گرفته تومور بزرگ تو مغزش باد کرده مرده گور به گور شده خدا به بدترین شکل زجر کشش کرد
من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن درجا گزارشش رو بزن
اره کثافت نه میومد جلو نه میخاست ازدواج کنم میخاست همینطوری باهام رفاقت کنه گور به گور شده
من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن درجا گزارشش رو بزن
سوءاستفاده گر بود تو خانوم ها همچین آدمهایی داریم که عوضین و خودخواه فقط به فکر خودشونن
البته تو اقایون هم خیلی خیلی این مورد عوضی و پست خیلی زیاده که با وجود زن و بچه دنبال یکی دیگن! یکی نیس بهشون بگه تو که به زن و بچت رحم نمیکنی،قراره به اون نفر دوم رحم کنی؟!واقعا باید فرار کرد از این مدل ادما!!! البته چوب این کارا رو میخورن صد در صد