2777
2789
عنوان

فکرم راست میگه

101 بازدید | 11 پست

حسم میگه شماها هر هفته پنجشنبه جمعه ویلا کردان و ویلا شمال و با دختر پسرا یا خانوادتون عشق حالین

؟؟ 

تجربش نکردم ن ویلا کردان ن ویلا دربست عشق حال رقص و اینا تجربه نکردم 17سالمه

کسی مث منه لایک و پیام بده بگه دلگرم بشم

حتی من سالی چنبار مهمونی میریم خانواده اونم میشینن فقط بزن برقصی نداشتیم عشق حال ن فقط تنهایی میرم پارک رستوران سینما هر هفته همین

بدبختم؟؟ 

کسیم تجربه کرده بگه چطور بوده با ذکر سن

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

۱۹ سالمه ویلا و اینا که نه نرفتم تاحالا

گاهی با دوستام میرم بیرون درحد قدم زدن و کافه 

ولی تو استوری بچه‌های دانشگاه میبینم جشن و دورهمی و اینا میرن سنشون فکر کنم ازم دو سه سال بزرگترن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ۱۷ سالمه ن والا از کلاس اول شمال نرفتم😂😂سالی یکی دو مسافرت نزدیک بیشتر نمیریم مشکلیم ندارم

با دوستامم مهمونی نمیرم مهمونی خانوادگی هم گاهی میرم گاهی نه 

سینماییم که تومیری من اخرین بارازطرف مدرسه رفتممتاهلم۲۳سالمه

ویلا کردان چی

هواپیما چی هتل چنبار رفتی

تنگه رفتی؟ 

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

۲۴ سالمه  مجرد ، تاحالا هم اینجاها ک گفتی نرفتم 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز