2777
2789
بخدا ک با وجود دوتا بچه دیگه هیچ نایی برام نمونده...از هیچی خوشی ندیدم ن از خانواده ی خودم ن از اینا ...

گناه دارن بچه هات.مسئولی در برابرشون. الان دیگه خودتو فراموش کن .فقط حواست به بچه هات باشه در آینده حسی شبیه الان تو نداشته باشند.هرچند سخته ولی تلاش کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه نگن فلانی ازدواج نکرد خخخخخ

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

اصن بد دردیه...

منم مغز نداشتم 

از چاله در رفتم افتادم تو چاه 

به قول امیر کبیر : اول فکر میکردم مملکت باید وزیر دانایی داشته باشد، بعد فکر کردم باید شاه دانایی داشته باشد، در آخر اما فهمیدم باید مردم دانایی داشته باشد.هرجا که حرف خدا نباشد تزویری بیش نیست .اگر ایرانی اصیل هستی، اگر خون کوروش در رگ هایت جاریست ، هیچگاه به عقیده و نظر دیگری اهانت نمیکنی .هیچگاه حرفی را بدون تامل و تحقیق قبول نمیکنی. هیچگاه شعاری را از سر تقلید فریاد نمیزنی ...

چرا من از تمام مردا متنفر شدم؟؟؟؟

نمیدونم ؟مگه شوهرت چکار میکنه؟میدونی تو پونزده سال آدم نمیفهمه عشق چیه ؟!مطمینم همین جور شانسی ازد کردی!الان بعد از ۱۶سال همون حس روزا اولو  داری نسبت بهش!آدم نمیتونه یهو یه روز بیدار شده عاشق بشه,بدی هاشو فراموش کن اصن نزار یادت بیاد سریع خوبی هاشو جایگزین کن.

برای اقایون بچه داشتن و نیاز جنسی. داشتن زن و زندکی برای مردها مهمتر از اون چیزیه که به ما القا کردن. یه جور گرفتن اعتباره براشون در خانواده و جامعه.  

برای خانمها قضیه پیچیده تره و معمولا اگه نیاز مالی نباشه و بتونن مستقل زندگی کنن تمایلشون به ازدواج تقریبا هیچ میشه مگر اینکه به چیزای مهمتری بشه راضیشون کرد مثل عشق یا دوستی و صمیمیت عاطفی با کسی یا در ساده ترین حالت علاقه به تشکیل خانواده و فرزندی از خودشون داشتن

بخدا ک با وجود دوتا بچه دیگه هیچ نایی برام نمونده...از هیچی خوشی ندیدم ن از خانواده ی خودم ن از اینا ...

خب چیکاری ؟

شوهرت مشکل داره ؟

به قول امیر کبیر : اول فکر میکردم مملکت باید وزیر دانایی داشته باشد، بعد فکر کردم باید شاه دانایی داشته باشد، در آخر اما فهمیدم باید مردم دانایی داشته باشد.هرجا که حرف خدا نباشد تزویری بیش نیست .اگر ایرانی اصیل هستی، اگر خون کوروش در رگ هایت جاریست ، هیچگاه به عقیده و نظر دیگری اهانت نمیکنی .هیچگاه حرفی را بدون تامل و تحقیق قبول نمیکنی. هیچگاه شعاری را از سر تقلید فریاد نمیزنی ...