2777
2789
عنوان

قد ام کوتاهه

98 بازدید | 11 پست

سلام دخترم ۱۵ سالمه و قد ام ۱۵۰ عه 

قد ام باید حتما به ۱۶۰ برسه خیلی کوتاه هستم راه حل دارین؟

به شدت به والیبال علاقه دارم و ۶ ماهه میرم 

بنظرتون بزرگتر میشم ؟

اخه خواهرم که ۱۸ سالشه و ۱۵۴ عه دیگه امیدی ندارم 😔

راه حل دارین به ۱۶۰ یا بیشتر برسم 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ساعت ۱۰تا۲شب بخواب حتما

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

من رزمی کار بودم مربی به کسایی که خیلی قدکوتله بودن ولی سنشون ۱۶دنثلا ۱۸ ایتا بود درکنار ورزش میگفت حتما حتما لبنیات بخورید شیر + ماست هردو باید بخورن که قد بکشن

عزیزم باید مکمل رشد حتما مصرف کنی اما زیر نظر دکتر!

برو دکتر یه آزمایش بده، دکتر چک کنه ویتامین های که کمبود داری+ قرص رشد حتما برات می‌نویسه

(باید عکس از صفحه رشد هم بگیری دکتر بهت میگه جای رشد هست یا نه)

ببین بیش‌تریا فرزند دوم بلندتر می‌شن و آره من از بستگانم یکی رو دیدم نگرانیِ شما رو داشت و نذاشت دیر بشه و شنیدم با قرص درستش کرد.

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

خوبه که هر چی کوچولو تر تو دل بروتر

بخاطر قد ام نتونستم مسابقات والیبال برم و نگاه کردم بیشتز مشاغل قد بالای ۱۶۰ برای خانم ها میخواست 

شنیدن افرادی که تپل و قد کوتاه هستم بزرگ میشن ولی من نسبتا لاغرم. کاش حداقل ۱۶۰بشمم😭

من در ۲۰سالگی دو سانت ودر ۳۶سالگی ۳سانت بلند شدم

جالبه بدونید نیمسانتم تو ۴۰سالگی بلند شدم 😍

عکسهام تو تاپیک قدم وگروه تلگرامم  هست

گروه تلگرام افزایش قد من👇

جهت تبادل نظر کسانی که خواهان افزایش قد هستند در هر سنی!

(متدهای افزایش قد 2025)

لینک گروهbolandha

کانال تلگرام افزایش قد من👇

متدهای افزایش قد مدرن

لینک

bolandghadshodan

کانال شامل مطالب علمی کتابهای افزایش قد وتجربیات اشخاص ایرانی وخارجی در بزرگسالی وسن رشد است